Ο Γιάννης Μπέζος σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τη αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στην απολογία του στη δίκη που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών, που είπε ότι: «Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος, με έχουν στις καρδιές τους. Γιατί οι καταγγέλλουσες ήρθαν σε μένα;», απάντησε:

«Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι΄αυτό. Είναι μια πάγια τακτική μου. Δε θα σχολιάσω τίποτα, δε θα σας απαντήσω σε τίποτα από αυτά. Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα».

Τον Γιάννη Μπέζο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στην κοπή πίτας του θιάσου της θεατρικής παράστασης «Οικόπεδα με θέα». Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα χρονιά, αλλά και για τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει στο OPEN με τίτλο «Ο,τι αγαπώ». Ο ηθοποιός ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ και για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπό του.

Όσον αφορά στην εκπομπή που παρουσιάζει και τη νέα χρονιά σημείωσε: «Δεν με αφορούν τα γούρια, τα φλουριά και τα ποδαρικά για τη νέα χρονιά, είμαι τελείως αλλού. Η εκπομπή συνεχίζεται κανονικά, θα ολοκληρώσουμε στο τέλος της σεζόν και προσπαθούμε να κάνουμε μία καλή συντροφιά στους τηλεθεατές το Σάββατο το βράδυ».

Διαβάστε ακόμη: