Τον αγώνα ανάμεσα στους Μπακς και τους Χοκς «επισκίασε» ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι στο 29′ της αναμέτρησης του game 4 με τους Χοκς. Σε μία αμυντική βοήθεια που πήγε να δώσει, έπεσε άτσαλα στο παρκέ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των Μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας. Ο σταρ του NBA αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ώρες στο αριστερό του γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για υπερέκταση αριστερού γόνατος.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του που «πάγωσε» τον αγώνα (vid)

Τον αγώνα ανάμεσα στους Μπακς και τους Χοκς «επισκίασε» ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για υπερέκταση αριστερού γόνατος ενώ αναμένονται περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Χοκς με 110 – 88, όμως, αυτή η ήττα πέρασε σε «δεύτερη» μοίρα καθώς οι συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο πλέον αγωνιούν για τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο.

Ο «Greek Freak» προσγειώθηκε πολύ άσχημα στο παρκέ στα 7′ για το τέλος της τρίτης περιόδου με την Ατλάντα, μένοντας εκεί για αρκετή ώρα και πιάνοντας το γόνατό του, δίχως να επιστρέψει ξανά στο ματς.

Οι φίλαθλοι που βρίσκονταν στο γήπεδο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για να τον ενθαρρύνουν. Μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε στον πάγκο, ωστόσο δεν έμεινε αρκετά και πήγε μια και καλή ξανά στα αποδυτήρια μαζί με τον Τζον Χορστ (GM των Μπακς).

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Αντετοκούνμπο υπέστη υπερέκταση ενώ η Malika Andrews του ESPN εξήγησε πως θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στο αριστερό γόνατο.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπου φαίνεται καρέ – καρέ ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

https://www.youtube.com/watch?v=fZLo68OZ8s8&ab_channel=ChazNBA

Πάντως, από τις εκφράσεις στο πρόσωπο του Αντετοκούνμπο, φαίνεται ότι ο πόνος που ένιωθε ήταν μεγάλος.