Οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέλαβαν χθες τα δαχτυλίδια για την περσινή κατάκτηση του τίτλου του NBA, και οι φωτογραφίες τους κάνουν εδώ και πολλές ώρες το γύρο του διαδικτύου, δεδομένου ότι διαθέτουν πολλές εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Τι συμβολίζει το διαμαντένιο δαχτυλίδι των Bucks;

Τα πολυτελή δαχτυλίδια κατασκευάστηκαν από τον Jason of Beverly Hills, ο οποίος είχε σχεδιάσει κατά το παρελθόν τα δαχτυλίδια των Los Angeles Lakers και των Golden State Warriors, και όπως ήταν αναμενόμενο διαθέτουν πολύτιμους λίθους και πολλά κρυφά μηνύματα.

Γιάννης Αντετοκούμπο: Τι συμβολίζει το διαμαντένιο δαχτυλίδι των Bucks- Πώς θα το αποκτήσετε

Πάνω στο δαχτυλίδι του Αντετοκούνμπο είναι χαραγμένο το σήμα της ομάδας, το όνομα του, το ρεκόρ αγώνων στα playoffs και το “Bucks in 6”, αυτό όμως που κανείς παρατηρεί μόλις το δει, είναι τα 360 διαμάντια που αντιπροσωπεύουν τις συνολικές νίκες της ομάδας από τότε που άλλαξε ιδιοκτησία, αλλά και τα 16 διαμάντια κοπης Emerald τόσο στην αριστερή, όσο και την δεξιά πλευρά του δαχτυλιδιού, που συμβολίζουν τις 16 νίκες των Μπακς κατά τη διάρκεια των περσινών play-offs και τις 16 φορές που οι Μπακς έχουν κατακτήσει τον τίτλο στην Περιφέρεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milwaukee Bucks (@bucks)

Οι αναφορές δεν σταματούν εδώ. Το συνολικό βάρος των διαμαντιών Emerald είναι 4,14 καράτια, που αντιπροσωπέυουν τον κωδικό 414 της περιοχής του Μιλγουόκι, ενώ οι 50 πολύτιμες πέτρες στο εσωτερικό πλαίσιο αντιπροσωπεύουν τα 50 χρόνια από την τελευταία κατάκτηση του τίτλου από τους Μπακς (1971).

Γιάννης Αντετοκούμπο: Τι συμβολίζει το διαμαντένιο δαχτυλίδι των Bucks- Πώς θα το αποκτήσετε

Η καθαρότητα του χρυσού του τροπαίου Larry O’Brien είναι 65,3%, αντιπροσωπεύοντας το ποσοστό επιτυχίας των Μπακς στην περσινή σεζόν, ενώ στο εσωτερικό του οι παίκτες θα βρουν ένα QR Code που αν σκαναριστεί παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές από την χρονιά του πρωταθλήματος, καθώς και τα λογότυπα των Μπακς.

Τέλος, το δαχτυλίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε μενταγιόν και να φορεθεί με αλυσίδα στο λαιμό, μια καινοτομία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Γιάννης Αντετοκούμπο: Τι συμβολίζει το διαμαντένιο δαχτυλίδι των Bucks- Πώς θα το αποκτήσετε

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι Πρωταθλήματος που σχεδίασε ο Jason of Beverly Hills”, δήλωσε ο πρόεδρος των Μπακς, ενώ πρόσθεσε πως: “Το δαχτυλίδι αφηγείται την ιστορία των Μπακς και γιορτάζει εκπληκτικά το πρωτάθλημα ΝΒΑ του 2021. Ευχαριστούμε τον Jason και την ομάδα του που δημιούργησαν ένα τόσο αξιόλογο δαχτυλίδι, το οποίο θα φορούν περήφανα οι Μπακς και θα το αγαπούν για πάντα.”

Γιάννης Αντετοκούμπο: Τι συμβολίζει το διαμαντένιο δαχτυλίδι των Bucks- Πώς θα το αποκτήσετε

Όσοι είναι οπαδοί των Μπακς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μπορούν να αποκτήσουν ένα παρόμοιο δαχτυλίδι μέσω του Bucks Shop.

Υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές του δαχτυλιδιού και οι τιμές τους κυμαίνονται από 995 έως 8.995 δολάρια.