Ο Γιώργος Γιακουμάκης μπορεί να διαπρέπει στο MLS, αλλά δεν ξεχνάει το πέρασμά του από τη Σέλτικ. Ιδιαίτερα για έναν λόγο: τον Άγγελο Ποστέκογλου που είχε προπονητή. Η συνεργασία τους δεν ήταν και ιδιαίτερα καλή όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «The Athletic» δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά: για τους λόγους που τον οδήγησαν μακριά από την ομάδα της Γλασκώβης, αλλά και γιατί η σχέση του με τον Ποστέκογλου δεν ήταν τόσο καλή, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τους Κέλτες, μετά από μόλις μία σεζόν σε αυτούς:

«Δεν σκεφτόμουν να φύγω από την Σέλτικ, εάν διάφορα πράγματα δεν πήγαιναν στραβά, αλλά τελικά πολλά ήταν εντελώς λάθος. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Η σχέση μου με τον προπονητή (σ.σ.: Ποστέκογλου) δεν ήταν καλή στο τέλος της ημέρας. Μου έκανε τη ζωή δύσκολη. Δεν είχαμε κάποια συγκεκριμένη κόντρα, αλλά δεν με εμπιστευόταν όσο θα ήθελα. Ήθελα να νιώσω πως με εμπιστεύεται», τόνισε αρχικά ο Γιακουμάκης προσθέτοντας.

«Έπρεπε να φύγω και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Ήμουν λυπημένος που έπρεπε να αποχωρήσω από την Σέλτικ γιατί ζούσα εκεί και ήμουν κάτι σαν θεός για τους οπαδούς. Η σχέση μου μαζί τους ήταν πραγματικά ξεχωριστή και ήταν λυπηρό, αλλά έπρεπε να πάρω την απόφαση μου. Υπέφερα στον τελευταίο μήνα μου στη Σέλτικ, λόγω κάποιων ανθρώπων στην ομάδα. Δεν έλαβα σεβασμό από τους ανθρώπους του συλλόγου, έτσι με ανάγκασαν να αποχωρήσω», τα λόγια του.

Το να αφήνεις πίσω σου τον Λιονέλ Μέσι είναι μεγάλο κατόρθωμα. Πόσο μάλλον λίγο καιρό, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα της Αργεντινής και αφού αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης του κόσμου, φτάνοντας τις οκτώ «Χρυσές Μπάλες».

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνει θραύση στην Αμερική και το MLS, με αποτέλεσμα να έχει ήδη κάνει δικό του το βραβείο «Newcomer». Ελπίζουμε το μέλλον για τον Έλληνα φορ να είναι ακόμη καλύτερο με περισσότερα γκολ!

Διαβάστε ακόμη: