Οι γιαγιάδες από την Κρήτη έχουν γίνει viral και τα βίντεο που ανεβάζουν στα social είναι ιδιαίτερα πετυχημένα.

Οι Κρητικές γιαγιάδες επιστρέφουν λοιπόν, για ακόμη μια χρονιά, και με αφορμή την επιτυχία του γλυκού μελιτζάνας τους, βάζουν στόχο την… Ελληνική Βουλή.

Επηρεασμένες οι πιο viral γιαγιάδες από τα επιτυχημένα TikTok των πολιτικών αρχηγών, επιδιώκουν και αυτές να κάνουν την δική τους προσπάθεια προκειμένου να προσελκύσουν τα φώτα της δημοσιότητας και να διαφημίσουν το κόμμα τους.

Κρήτη: Αυτοί έκαναν viral τις γιαγιάδες

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου είναι οι άνθρωποι πίσω από το σενάριο και την σκηνοθεσία των viral βίντεο.

«Η επικαιρότητα είναι τόσο πλούσια που πάντα κάτι βρίσκουμε. Πρώτα αποφασίζουμε με τι θα ασχοληθούμε από την επικαιρότητα, και μετά ”χτίζουμε” το σενάριο, την σκηνοθεσία και το τραγούδι».

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου μιλώντας στον Ιορδάνη και στην Ανθή ανέφεραν ότι στα βίντεο που φτιάχνουν έχουν την στήριξη της τοπικής κοινότητας.

Κρήτη: Οι γιαγιάδες επέστρεψαν και ίδρυσαν… κόμμα

Οι γιαγιάδες της Κρήτης «ξαναχτύπησαν» και αυτή τη φορά τρολάρουν τις εκλογές, ιδρύοντας δικό τους κόμμα σε ένα νέο, απολαυστικό βίντεο με επιρροές από το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και τα TikTok των πολιτικών αρχηγών.

Με αφορμή την έναρξη της επετειακής 20ης σεζόν της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στο Νότο», ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου επέστρεψαν με νέο «επεισόδιο», που έχει ήδη γίνει viral.

Λόγω προεκλογικής περιόδου, το σενάριο στηρίχτηκε φέτος στις εκλογές και οι διάσημες πλέον γιαγιάδες ιδρύουν το κόμμα «Γ.Κ.ΡΙ.ΝΤ.Σ» και κάνουν τα πάντα για να το διαφημίσουν.

Διαβάστε ακόμη: