Ο πρώην Αλβανός πυγμάχος, Μπεσάρ Νιμανί, σκοτώθηκε εχθές Σάββατο (10/03) στην πόλη Μπίλεφελντ της Γερμανίας. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος. «Ο αδελφός μου Μπεσάρ Νιμανί σκοτώθηκε σήμερα σε ενέδρα στο Μπίλεφελντ της Γερμανίας. Είθε ο Θεός να μας ενώσει στον ουρανό. Είμαι περήφανος για σένα. Σε αγαπώ» έγραψε ο αδερφός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των γερμανικών μέσων ενημέρωσης και με βάση τις καταθέσεις μαρτύρων που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, ο Νιμανί εκτελέστηκε από κοντινή απόσταση μόλις βγήκε από το εστιατόριο. Σύμφωνα με αναφορές μαρτύρων, ακούστηκαν έξι με οκτώ πυροβολισμοί.

Η αστυνομία πραγματοποίησε δεκάδες εφόδους σε διάφορα διαμερίσματα στην περιοχή του Μπίλεφελντ τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αναζητώντας άτομα που μπορεί να εμπλέκονται στη δολοφονία του Αλβανού πυγμάχου. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως επαγγελματίας πυγμάχος, ο Νιμανί έδωσε 27 αγώνες, όπου κατάφερε να σημειώσει νίκες στους 26 από αυτούς, ενώ υπέστη μόνο μία ήττα.

Διαβάστε ακόμη: