Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τον ιδρυτή, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα.

Όπως έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο twitter, «είχαμε εξαιρετική συζήτηση και πολλές ιδέες για επενδύσεις».

Γεωργιάδης: «Ο Πρεμ Γουάτσα εμπιστεύτηκε την Ελλάδα στις χειρότερες στιγμές της»

«Ο Πρεμ Γουάτσα διαφημίζει σε όλον τον κόσμο την μεταμόρφωση της χώρα μας»

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σήμερα το πρωί, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει: «Χθες το βράδυ είχα την εξαιρετική τιμή να παρευρίσκομαι στο δείπνο που ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurolife  FFH., παρέθεσε για τον μεγαλομέτοχο της Fairfax και μέσω αυτής της Eurobank, Grivalia, Eurolife κ.λπ. κ. Πρέμ Γουάτσα.

Ο κ. Γουάτσα ήρθε και επένδυσε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2013 επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά και έκτοτε διαρκώς αυξάνει τις επενδύσεις στη χώρα μας. Επί Κυριάκου Μητσοτάκη όχι μόνον επενδύει διαρκώς νέα χρήματα αλλά διαφημίζει σε όλον τον κόσμο την τεράστια μεταμόρφωση της χώρας μας ως εξαιρετικού επενδυτικού προορισμού. Μόνον ευγνωμοσύνη αισθανόμαστε που εμπιστεύτηκε τη χώρα μας στις δυσκολότερές της στιγμές πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να σταθεί όρθια όπως και έγινε. Τότε ήταν από τους λίγους. Είχαμε εξαιρετική συζήτηση και πολλές ιδέες για επενδύσεις».

Γεωργιάδης: «Ο Πρεμ Γουάτσα εμπιστεύτηκε την Ελλάδα στις χειρότερες στιγμές της» Στη συνάντηση παρευρέθη επίσης και ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης και όπως έγραψε ο κ. Γεωργιάδης, «τον κ. Αλέξη Πατέλη δεν τον γνώριζα πριν να συνεργαστούμε στην κυβέρνησή μας. Όμως οφείλω να πω ότι για τη μεγάλη επιτυχία της Ανάκαμψης της Οικονομίας μας με τους πρωτοφανείς φετινούς ρυθμούς έχει βοηθήσει εξαιρετικά. Άξιος συνεργάτης, χαίρομαι που τελικά τον γνώρισα».