Μία από τις κορυφαίες premium εταιρίες της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού… προσγειώνεται στα δικά μας λημέρια. Ο λόγος για την Genesis που το καλοκαίρι του 2021 έρχεται να διεκδικήσει ένα σημαντικό μερίδιο από τις πωλήσεις των Premium εταιριών της «Γηραιάς ηπείρου».

Η πολυτελής πλευρά της Hyundai θα ξεκινήσει την εμπορική της δραστηριότητα στην Ελβετία, την Γερμανία και την Μεγάλη Βρετανία, αρχικά με τα G80 και GV80 και αργότερα μέσα στον χρόνο θα έρθουν και τα G70, GV70.

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δήλωσαν πως τα μοντέλα τους είναι φτιαγμένα για τους ευρωπαϊκούς δρόμους, καθώς έχουν κάνει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σε 15 ευρωπαϊκές χώρες για την τελική τους εξέλιξη.

 

Οι πρώτες αντιπροσωπείες βρίσκονται σε Λονδίνο, Ζυρίχη και Μόναχο ενώ η παράδοση των αυτοκινήτων θα γίνεται κατ’ οίκον ενώ με την αγορά κάθε μοντέλου θα υπάρχει και προσωπικός βοηθός για τη συντήρηση του μοντέλου.

Πολύ σύντομα θα έρθουν και οι αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της μάρκας, για να μπορεί να σταθεί στα μεγαθήρια της Ευρώπης.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.