Τούτο το καλοκαίρι θα τα ζήσουμε όλα. Η μεταγραφή των δύο, κατά τεκμήριο, κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς και αυτή του Κίλιαν Εμπαπέ, ταράζει τα νερά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αλλάζει ισορροπίες.

Στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές το τελευταίο 24ωρο. Ο Πορτογάλος ετοιμάζει βαλίτσες για το Μάντσεστερ, όχι για την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ, αλλά για τη Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους τη θεωρούν δεδομένη και οι Ιταλοί! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει ήδη ανακοινώσει στους ανθρώπους της Γηραιάς Κυρίας πως δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου, ενώ φέρεται να είπε και το τελευταίο «αντίο» στους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport, η μεταγραφή του στη Σίτι κλείνει οριστικά στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Ιταλοί λένε… C(R7)IAO στον Ρονάλντο και τον στέλνουν στο Μάντσεστερ και στο πλευρό του Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να περιμένει πλέον τις επίσημες ανακοινώσεις ώστε να δει τον Κριστιάνο στην άλλη πλευρά του Μάντσεστερ!