Τον πέμπτο του γάμο έκανε ο 57χρονος ηθοποιός με την 26χρονη Ρίκο Σιμπάτα. Η τελετή έγινε στις 16 Φεβρουαρίου. «Είναι αλήθεια και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», δήλωσε ο Νίκολας Κέιτζ.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο, στο Wynn Hotel στο Λας Βέγκας, δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού. Η 16η Φεβρουαρίου επελέγη στη μνήμη του πατέρα του Κέιτζ, καθώς ήταν η ημέρα που είχε γεννηθεί.

Γαμπρός για πέμπτη φορά ο Νίκολας Κέιτζ - Γαμπρός για πέμπτη φορά ο Νίκολας Κέιτζ - Παντρεύτηκε την 26χρονη σύντροφο του

Η Ρίκο Σιμπάτα φορούσε ένα χειροποίητο γαμήλιο κιμονό από το Κιότο, ο Νίκολας Κέιτζ ένα σμόκιν Tom Ford. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στην Ιαπωνία πριν από περίπου ένα χρόνο, αντάλλαξε όρκους με το καθολικό τελετουργικό και εκείνο του σαντοϊσμού, με ποίηση του Ουόλτ Ουίτμαν και Χαϊκού.

Γαμπρός για πέμπτη φορά ο Νίκολας Κέιτζ - Γαμπρός για πέμπτη φορά ο Νίκολας Κέιτζ - Παντρεύτηκε την 26χρονη σύντροφο του

Μετά τον γάμο έγινε μια μικρή γιορτή, παρουσία της πρώην συζύγου του Νίκολας Κέιτζ, Άλις Κιμ, με την οποία διατηρεί φιλική σχέση και έχει αποκτήσει τον 15χρονο, σήμερα, γιο του, Καλ-Ελ.

Ο προηγούμενος γάμος του Νίκολας Κέιτζ- με την Έρικα Κούκι– κράτησε μόλις τέσσερις ημέρες. Ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την Πατρίσια Αρκέτ από το 1995 έως το 2001, την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ από το 2002 έως το 2004 και με την Αλίσια Κιμ από το 2004 έως το 2016.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.