Επεισοδιακός ήταν ο γάμος της Britney Spears με τον Σαμ Ασγκάρι.

Η τραγουδίστρια είδε την πιο όμορφη μέρα της ζωής της να κηλιδώνεται όταν ο πρώην σύζυγός της Τζέισον Αλεξάντερ θέλησε να της χαλάσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ο πρώτος σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να εισβάλλει στον γάμο της τραγουδίστριας, το απόγευμα της Πέμπτης στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια, και μάλιστα μετέδωσε σε live streaming την εισβολή.

Επεισοδιακός ο γάμος της Britney Spears

Δείτε το βίντεο της εισβολής που ο ίδιος ο Jason Alexander μετέδωσε live στο Instagram:

Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Ventura και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση και βανδαλισμό. Της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμούς με τους φρουρούς ασφαλείας της Σπίαρς.

Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί, ο Αλεξάντερ κατάφερε να καταγράψει τον εαυτό του στο Instagram καθώς έτρεχε μέσα από μονοπάτια σε πλαγιές λόφων πλησιάζοντας το πίσω μέρος του σπιτιού της πρώην συζύγου του.

Ο 40χρονος λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο παραμυθένιος γάμος της Britney Spears μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου, ενώ παράλληλα δεν δίσταζε να πει στην ασφάλεια ποιος ακριβώς ήταν και γιατί βρισκόταν εκεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

Ο Αλεξάντερ από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι η Μπρίτνεϊ τον είχε «προσκαλέσει» στην εκδήλωση και ότι ήταν η «πρώτη και μοναδική σύζυγός του». Στη συνέχεια με υπερηφάνεια παραδέχτηκε ότι πήγε εκεί απλά για να «διαλύσει τον γάμο».

Ο Αλεξάντερ και η Σπίαρς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Λας Βέγκας το 2004 και ο γάμος τους κράτησε μόλις 55 ώρες πριν ακυρωθεί.

Ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι έγινε κανονικά. Η 40χρονη και ο 28χρονος είναι πλέον σύζυγοι, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στη «Usa Today».