Ο Μάικ Τίνταλ αποκάλυψε πώς είναι πραγματικά η ζωή των γαλαζοαίματων στον ιδιωτικό τους χώρο και γιατί δεν έχει καμία σχέση με το «Downton Abbey».

Ο πρώην σταρ του ράγκμπι, ο οποίος είναι παντρεμένος με την ανιψιά του βασιλιά Καρόλου, Ζάρα, είναι γνωστός για τις στενές του σχέσεις με αρκετούς συγγενείς της συζύγου του και εξήγησε πως οι γαλαζοαίματοι «είναι μια πολύ στενή οικογένεια που αγαπούν ο ένας τον άλλον πολύ».

Στο βιβλίο του «The Good, the Bad & the Rugby – Unleashed», που γράφτηκε με τους συνοικοδεσπότες James Haskell και Alex Payne και κυκλοφορεί στη Βρετανία, ο 46χρονος πατέρας περιέγραψε πώς έβλεπε τηλεόραση με την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ και απολάμβανε χαλαρά πικνίκ με την οικογένεια.

Πώς ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ και οι άλλοι γαλαζοαίματοι στο σπίτι τους

Πρόσθεσε ότι παρά την ιδέα των περισσότερων ανθρώπων για τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, δεν ήταν σαν επεισόδιο του πολυαγαπημένου δράματος εποχής Downton Abbey, «με γεύματα σε μεγάλα τραπέζια, όπου ήταν όλοι ντυμένοι με τα καλά τους κάθε βράδυ».

Αντίθετα, ο Μάικ είπε: «Η Ζάρα και εγώ παρακολουθούσαμε συχνά τους αγώνες μαζί της στην τηλεόραση, όπως είμαι βέβαιος ότι πολλοί άνθρωποι που διαβάζουν αυτό το έχουν κάνει με τη γιαγιά τους».

Και συνέχισε: «Τα μεσημεριανά γεύματα ήταν επίσης χαλαρά, ειδικά στη Σκωτία, όπου το μεσημεριανό γεύμα συχνά μεταφερόταν στον ανοιχτό χώρο των Highlands της Σκωτίας για πικ νικ».

«Υπάρχει μια υπέροχη φωτογραφία της κόρης μου της Μία να κάθεται με τον δούκα του Εδιμβούργου που αποτυπώνει ακριβώς πώς ήταν εκείνα τα απογεύματα: μέλη μιας πολύ στενής οικογένειας που αγαπούσαν πολύ ο ένας τον άλλον να περνούν πολύτιμο χρόνο μαζί», πρόσθεσε.

Η εικόνα στην οποία αναφέρθηκε ο Μάικ είναι αυτή που μοιράστηκε στο Instagram την παραμονή της κηδείας του πρίγκιπα Φιλίππου τον Απρίλιο του 2021 και την οποία είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον.

«Μερικές φορές με ρωτούν αν η βασίλισσα έκανε ανεπίσημα πράγματα όπως οι “κανονικοί” άνθρωποι και η απάντηση σε αυτό είναι ναι», συνέχισε.

Ο Μάικ είπε ακόμη ότι είχε γνωρίσει την βασίλισσα Ελισάβετ όταν ήταν 13 ετών, σε επίσκεψή της στο σχολείο του. «Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν της είπα τότε ότι θα παντρευόμουν τη Ζάρα, μπορεί να είχε βγει από το στόμα μου, δεν είμαι απολύτως σίγουρος», αστειεύτηκε. Ο Μάικ πιστεύεται ότι είχε πολύ καλές σχέσεις με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Τίνταλ γνώρισε τη Ζάρα κατά τη διάρκεια της καμπάνιας της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στην Αυστραλία το 2003. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στη Σκωτία το 2011.

Το ζευγάρι, επίσης, έχει φιλικές σχέσεις με την πριγκίπισσα Ευγενία, την πριγκίπισσα Βεατρίκη αλλά και τον Γουίλιαμ και την Κέιτ και είναι όλοι μέλη ενός group chat WhatsApp, όπου ανταλλάσσουν μηνύματα.

Διαβάστε ακόμη: