Ολοκληρώθηκε η ομηρία στο Κέντρο της Αθήνας. Αιγύπτιος είχε απαγάγει την πρώην σύντροφο του από το σπίτι της στο Γαλάτσι και την πήρε στο δικό του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Απειλούσε για ώρες ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία στον αέρα κρατώντας φιάλη υγραερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, άντρες της ΕΚΑΜ μπήκαν στο διαμέρισμα και ο ίδιος συνελήφθη ενώ από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να κατέβει από την πολυκατοικία. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Νωρίτερα το απόγευμα 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς αλλοδαπός άνδρας φέρεται να κρατά όμηρο και να απειλεί την βουλγαρικής καταγωγής κοπέλα του, στο Γαλάτσι. Στο σημείο σπεύδει διαπραγματευτής, ενώ ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας απειλεί να τινάξει την πολυκατοικία κρατώντας φιάλη υγραερίου.

zevgari3343

Σε εξέλιξη βρίσκεται υπόθεση ομηρίας στο Γαλάτσι, όπου άνδρας φέρεται να κρατά όμηρο την κοπέλα του και ταυτόχρονα να απειλεί ότι θα τινάξει την πολυκατοικία στον αέρα με μπουκάλα υγραερίου.

Το περιστατικό, διαδραματίζεται επί της οδού Αλκιβιάδου και υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ.

polykatoikia__2_

Στο σημείο μεταβαίνει διαπραγματευτης

Στο σημείο μεταβαίνει διαπραγματευτής της Αστυνομίας. Μάλιστα, στο σημείο βρίσκεται και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αρχική ενημέρωση για το περιστατικό ανέφερε ότι ένας άνδρας μπήκε σε σπίτι δυο αλλοδαπών γυναικών και άρπαξε τη μια.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο δεν γνωρίζουν εάν όντως ο άνδρας έχει στην κατοχή του μπουκάλα υγραερίου, όπως ισχυρίζεται.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αρχική ενημέρωση για το περιστατικό ανέφερε ότι o άνδρας με καταγωγή από τη Βουλγαρία μπήκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου δυο αδερφών που επίσης κατάγονται από Βουλγαρία, και άρπαξε τη μια, με την οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση στο παρελθόν. Την αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή του θύματος.

Αγωνιά για την γυναίκα 

Με την αγωνία να κορυφώνεται για την νεαρή Βουλγάρα που κρατάει όμηρο ο πρώην σύντροφος της στο Κέντρο της Αθήνας, η αδερφή της με τρεμάμενη φωνή προσπαθούσε να εξηγήσει τι είχε προηγηθεί.

omireia-kentro__2_

Όπως εξηγούσε στους δημοσιογράφους, η αδερφή της γυναίκες είχε δεσμό με τον αιγυπτιακής καταγωγής άντρα. Ωστόσο, είχε προηγηθεί ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους. Όπως ισχυρίζεται, την άρπαξε από τα μαλλιά, χειροδίκησε εναντίον της ενώ την απειλούσε και με μαχαίρι.

Με τα ελάχιστα ελληνικά που μιλεί, η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για την ομηρία της αδερφής της. Η ίδια βρίσκεται στο σημείο ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον δράστη.