«Δεν είμαστε γενικά υπέρ των διαδηλώσεων, αναγνωρίζω μία επιτυχία της κυβέρνησης να κάνει το μαύρο άσπρο» είπε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας.
Αυτό που κατάφερε να περάσει η κυβέρνηση, είπε ο κ.Τσίπρας, είναι περίπου το ίδιο πράγμα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσον αφορά το αποτύπωμα που έχουν στην διασπορά της COVID 19,
ενώ ο ίδιος, σημείωσε πως παρότι δεν είναι γιατρός, εάν ληφθεί υπόψιν ένα πρωινό στους σταθμούς του μετρό, το αποτύπωμα στη διασπορά θα είναι πολλαπλάσιο από όλες μαζί τις διαδηλώσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες
Η πολιτική μας και η γραμμή μας γενικά, πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να κάνουμε διαδηλώσεις, απαντώντας  για τις 360 διαδηλώσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, ότι πιο πολύ δημιούργησε πρόβλημα η αστυνομία σε κάποιες από αυτές παρά οι διαδηλωτές, αναφερόμενος στις τηρούμενες αποστάσεις και στη χρήση μάσκας.
Σε ερώτηση για την εξέλιξη της ομόφωνης ψήφισης για το Ελληνικό εν μέσω καυγά στη βουλή, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του αρχηγού τηςαξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία είχε πολλά θέματα, όπως χαρακτηριστικά είπε, ανάμεσα τους το θέμα της Πειραιώς, το θέμα της Sisco, αλλά και το θέμα του Ελληνικού.

Για το Ελληνικό

Συγκεκριμένα, για το θέμα του Ελληνικού, ο κ. Τσίπρας είπε πως έχουμε ακούσει πάρα πολλά και πριν τις εκλογές και μετά τις εκλογές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καθυστέρησε την επένδυση, έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε και χρειάζεται, πρόσθεσε, να αντιλαμβάνεται ο κόσμος την κοροϊδία που υπάρχει.
Για το θέμα της Sisco, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν ανέβηκε στη διαύγεια και το μεγαλύτερο ζήτημα, κατά τον ίδιο, είναι ότι δίνονται προσωπικά δεδομένα σε μία εταιρεία ενώ παράλληλα επί ένα χρόνο υπάρχουν ισχυρισμοί για δωρεάν συνεισφορά και προκύπτει πρόσφατα σύμβαση 2 εκατομμυρίων, καθώς είπε πως υπήρχε δυνατότητα χρήσης δομώνπου προϋπήρχαν, φέρνοντας ως παράδειγμα πως και σε άλλες χώρες σε αντίστοιχες περιπτώσεις υπάρχει συνεργασία με το δημόσιο για τέτοιου είδους διαχειρίσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα  και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.