Συγκινεί η ιστορία μια ηλικιωμένης γυναίκας η οποία λόγω οικονομικών προβλημάτων αναγκάστηκε να κλέψει από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, προϊόντα αξίας 40 ευρώ.

Η εταιρεία κάλεσε την αστυνομία η οποία συνέλαβε την ηλικιωμένη ενώ κατατέθηκε και μήνυση εναντίον της.

Συγκινεί η ιστορία της ηλικιωμένης που έκλεψε από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, η γιαγιά έβαλε στη τσάντα της κρέας και τυρί αξίας 30-40 ευρώ. Όταν έγινε αντιληπτή από το κατάστημα, ο υπεύθυνος κάλεσε την αστυνομία παρά τις παροτρύνσεις των άλλων πελατών, οι οποίοι μάλιστα θέλησαν να πληρώσουν το ποσό.

Τελικά, όταν η αστυνομία έφτασε στο σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, προσήγαγε την 70χρονη, με την ίδια να αναφέρει στους αστυνομικούς ότι «από φτώχεια τα έκανα όλα αυτά».

Όπως είπε, έχει στεγαστικό δάνειο και ρύθμιση δανείου πολύ μεγάλη και ότι με τα χρήματα της σύνταξης προσπαθεί να αποπληρώσει το δάνειο για να μην της πάρουν το σπίτι.

Οι αστυνομικοί συγκινήθηκαν από την ιστορία της γιαγιάς και ζήτησαν από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να αποσύρει τη μήνυση. Το νομικό τμήμα όμως της εταιρείας είναι ανένδοτο λέγοντας ότι «η πολιτική της εταιρείας είναι να μην αποσύρει αυτού του είδους τις μηνύσεις».

«Προσπάθησε να αυτοκτονήσει από ντροπή»

Μια από τις γειτόνισσες της 70χρονης γυναίκας, μιλώντας στο κανάλι του Open, είπε πως «η γιαγιά πήρε τρία χάπια μαζί, προσπαθεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν «σηκώνει» την ντροπή και φοβάται μη φτάσει στα αυτιά των παιδιών της αυτός ο διασυρμός».

Η ίδια πρόσθεσε ακόμα ότι «θα κάνω ό,τι μπορώ για να καθαρίσω την υπόθεση» καθώς και ότι «δεν θα περάσω ποτέ από τη συγκεκριμένη αλυσίδα του σούπερ μάρκετ».

Παρέμβαση για το περιστατικό αναμένεται να κάνει και ο Δήμος Ιλίου, καθώς όπως επεσήμανε ο κ. Χαραλαμπόπουλος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, θα κάνουν προσπάθεια να ζητήσουν από την αλυσίδα του σούπερ μάρκετ να αποσύρει τη μήνυση.