Σοκ έπαθε ο σύντροφος μιας νεαρής κοπέλας που μπήκε σε ένα κατάστημα στην Καβάλα, όταν διαπίστωσε ότι ιδιοκτήτης του καταστήματος βιντεοσκοπούσε τα απόκρυφα σημεία του σώματος της.

Η κοπέλα είχε εισέλθει στο κατάστημα για να αγοράσει παπούτσια, ενώ εκείνος παρέμεινε έξω, όταν διαπίστωσε έκπληκτος ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βιντεοσκοπούσε τα απόκρυφα σημεία του σώματος της συντρόφου του.

Ο νεαρός άνδρας όρμησε οργισμένος στο κατάστημα και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον επιχειρηματία, ο οποίος όμως αρνήθηκε την κατηγορία που του απέδιδε. Ωστόσο, ο αυτόπτης μάρτυρας ήταν σίγουρος για το σκηνικό που παρακολούθησε και πήγε μαζί με την κοπέλα στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου υπέβαλαν καταγγελία σε βάρος του.

Βιντεοσκοπούσε με το κινητό του

Σύμφωνα με το proininews.gr, γυναίκα νεαρής ηλικίας μπήκε σε κατάστημα για να πραγματοποιήσει αγορές, ενώ ο φίλος της έμεινε εκτός.

Όσο ο επαγγελματίας καταστηματάρχης την εξυπηρετούσε, φέρεται να βιντεοσκοπούσε με κινητό τηλέφωνο, απόκρυφα σημεία του σώματος της.

Ο φίλος της πελάτισσας που παρακολουθούσε, αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, μπήκε στο κατάστημα και διαμαρτυρήθηκε έντονα. Στη συνέχεια, το ζευγάρι μετέβη στην Αστυνομία, όπου έκαναν σχετική καταγγελία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την έρευνα εξέτασαν το κινητό τηλέφωνο του καταστηματάρχη, αλλά δεν βρήκαν το υλικό που υποτίθεται ότι είχε καταγράψει. Όμως, επειδή μπορεί να πρόλαβε να σβήσει το βίντεο, η συσκευή παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ανακτηθούν τα σβησμένα αρχεία, με την προανάκριση να μένει ανοιχτή.

Διαβάστε ακόμη: