Νεκρή από τα πυρά ενός πελάτη έπεσε υπάλληλος της αλυσίδας ταχυφαγείων Subway στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, επειδή… «τόλμησε» να βάλει περισσότερη μαγιονέζα από όση ήθελε εκείνος, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει θανάσιμα την εργαζόμενη και να τραυματίσει ακόμη έναν.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/06), όταν πελάτης παρήγγειλε ένα σάντουιτς στο κατάστημα Subway στην Ατλάντα και «ξέσπασε» διαμάχη με έναν από τους υπαλλήλους, με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει στα τοπικά Μέσα πως ο δυσαρεστημένος πελάτης αποφάσισε να πυροβολήσει τους δύο υπαλλήλους, αφού θύμωσε για την ποσότητα μαγιονέζας στο γεύμα του.

«Είτε το πιστεύετε είτε όχι, επρόκειτο για πάρα πολλή μαγιονέζα στο σάντουίτς του», ανέφερε ο ιδιοκτήτης, Γουίλι Γκλεν, σε συνέντευξη στα αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα.

Η υπάλληλος που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών δεν έχει αναγνωρισθεί από την αστυνομία, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι ο υιός ενός από τους υπαλλήλους ήταν παρών τη στιγμή που το προσωπικό δέχθηκε επίθεση από τον ένοπλο πελάτη.

«Είχε έναν μικρό υιό, ο οποίος τα είδε όλα αυτά», υπογράμμισε, ενώ ο μάνατζερ της βάρδιας εκείνη την ημέρα ανταπέδωσε τα πυρά, αλλά αστόχησε, σύμφωνα με τον Τύπο.

«Όλοι θέλουν να κουβαλούν ένα όπλο και να τρομάξουν κάποιον. Είναι τρομακτικά εδώ, έξω», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.