Τις αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών του Twitter προκάλεσε για ακόμη μία φορά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια από τους followers του άρχισαν να πέφτουν «βροχή» όταν ο Έλληνας τενίστας έκανε ένα tweet στο οποίο έγραψε: «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου».

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντιδράσεις μετά το tweet του

Λίγες ώρες μετά το tweet του Στέφανου Τσιτσιπά ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις από τους χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Οι περισσότεροι από αυτούς αναφέρθηκαν στη δική του δουλειά και έριξαν τα «βέλη» τους στον δικό του μισθό.

Άλλοι πάλι τόνισαν πως ο ίδιος δεν θα χρειαστεί ποτέ στη ζωή του να δουλέψει οχτάωρα, ενώ τον συμβούλεψαν να σκέφτεται περισσότερο πριν γράψει κάτι.

Χαρακτηριστική δε είναι η ερώτηση ενός follower ο οποίος τον ρώτησε αν χτύπησε το κεφάλι του σε καμία ρακέτα ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε «γιατί συνεχίζει και το κάνει αυτό;».

«Οι διασημότητες δεν θα έπρεπε να δίνουν συμβουλές σε καθημερινούς ανθρώπους. Είστε τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα που περνάμε καθημερινά. Πιστεύετε ότι όλοι έχουν την πολυτέλεια να φύγουν από μια δουλειά που δεν τους αρέσει; Όχι. Αυτή είναι η πραγματικότητά μας», έγραψε άλλος χρήστης του twitter σε απάντηση όσων έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μερικές από τις απαντήσεις που έδωσαν οι χρήστες του Twitter, το οποίο πλέον περνάει στα «χέρια» του Έλον Μασκ, στον Στέφανο Τσιτσιπά:

«Φωτιές» άναψε πάλι στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μισθός είναι δωροδοκία»

«Φωτιές» άναψε πάλι στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μισθός είναι δωροδοκία»

«Φωτιές» άναψε πάλι στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μισθός είναι δωροδοκία»