Μεγάλη δυσκολία παρουσιάζει στην αντιμετώπισή του το μέτωπο που κατακαίει αγροτοδασικές εκτάσεις σε Βελεστίνο, Άγιο Γεώργιο Φερών και Σέσκλο, ενώ έχει κλείσει η Εθνική Οδός.

Παράλληλα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 12570 (Λάρισα-Βόλος) και 12571 (Βόλος- Λάρισα) θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά μεταξύ Βελεστίνου και Αγίου Γεωργίου στη Μαγνησία, με τις φλόγες να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τους δύο οικισμούς.

Η φωτιά στο Βελεστίνο -η οποία κρίνεται ότι χρήζει ιδιαίτερης προσοχής- καίει γεωργικές και δασικές εκτάσεις, ενώ φυσά έντονος αέρας στην περιοχή. Επί τόπου επιχειρούν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και έξι οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν από αέρος 2 ελικόπτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένας τραυματίας πυροσβέστης που φέρει εγκαύματα από την μάχη με τις φλόγες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ξέσπασε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Βελεστίνο Μαγνησίας.

Οι συνθήκες είναι δύσκολες δεδομένου ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και οι φλόγες βρίσκονται κοντά σε οικισμούς.

Επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρο και έξι οχήματα, ενώ δόθηκε εντολή να σηκωθούν δύο ελικόπτερα.

Διαβάστε περισσότερα