Πρόστιμο ύψους 4.640,60 ευρώ έκαστος επιβλήθηκε σε κάθε έναν από τους δύο μαθητές Γυμνασίου που συνελήφθησαν για τη φωτιά στη Γλυφάδα το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική τους δύο 14χρονους συνέλαβαν στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.).

Καθώς η σύλληψη έγινε στα όρια του αυτοφώρου, οι δύο ανήλικοι θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για τη σύλληψη των δύο ανηλίκων

Συνελήφθησαν χθες, 12 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), δύο (2) ανήλικοι, για πυρκαγιά από πρόθεση, σε δασική έκταση, στην περιοχή Τερψιθέα, του δήμου Γλυφάδας, στην Αττική και τους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 4.640,60€ έκαστος.

Οι προαναφερθέντες καθώς και οι κηδεμόνες τους, θα οδηγηθούν σήμερα, 13 Αυγούστου 2024, στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι δύο ανήλικοι. ηλικίας 14 ετών οδηγήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας όπου έδωσαν κατάθεση.

Διαβάστε ακόμη: