Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πόζαρε με κόκκινο μαγιό και αναστάτωσε τους ακολούθους της στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks στον ΣΚΑΙ δημοσίευσε μερικές από τις πιο «καυτές» της φωτογραφίες στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης των celebrities. Η ξανθιά καλλονή ποζάρει με το «καυτό» κόκκινο μαγιό της, όντας αποκαλυπτικό στα πιο επίμαχα σημεία, με την ίδια να διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και πιο όμορφα κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ.

Σημειώνεται πως η γνωστή επιχειρηματίας καθώς διαθέτει δική της εταιρεία με ρούχα, απολαμβάνει αυτή την περίοδο χαλαρές στιγμές μετά τη συμμετοχή της και την αποχώρησή της στη «Φάρμα».


Στην κάμερα του «Mykonos Live Tv» και τη δημοσιογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη «Φάρμα», το Survivor και τα μελλοντικά της σχέδια. «Ο δυναμισμός που έβγαλα στη Φάρμα ήταν κάτι κόντρα σε εμένα. Ήμουν λίγο σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Μου άρεσε, το έζησα και όλα καλά». «Ήταν κάτι πολύ άγνωστο για εμένα, θα το έκανα ξανά 100%», συμπλήρωσε. «Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι μου λείπει το κρεβάτι μου και γενικότερα οι ανέσεις μου αλλά συνήθισα μετά. Αυτά τα παιχνίδια είναι λίγο… βαράτε με και ας κλαίω», σχολίασε.

Θα μπει στον νέο κύκλο του Survivor αν γίνει;

Πάντως, πιο θετική από ποτέ φαίνεται στην ιδέα να ενταχθεί σε ένα νέο κύκλο του Survivor. «Μου είχαν κάνει πρόταση και στο Survivor και στη Φάρμα. Εκεί άργησα λίγο να μπω, αλλά μπήκα προς το τέλος, διότι δεν άντεχα λόγω της καραντίνας». «Πλέον, νομίζω όμως ότι μετά από αυτό, νιώθω πιο δυνατή για να μπω στο Survivor. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά» ενώ ανέφερε πως «συζητάω κάποια πράγματα τηλεοπτικά για ριάλιτι. Θα δούμε, είμαι σε συζητήσεις».

Σημειώνεται πως αυτή την περίοδο είχαν κυκλοφορήσει κάτι δημοσιεύματα ότι είναι ζευγάρι με τον Σνικ αλλά η ίδια τα είχε διαψεύσει τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάτι ανάμεσά τους, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να έχει αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις της πως «δεν ψάχνω για κάτι ή για κάποιον, ψάχνω για εμένα».