Ο Κάρλος Σάινθ φαίνεται πως έχει ήδη αποφασίσει που θέλει να πάει του χρόνου. Σύμφωνα με το ιταλικό Formula Uno Analisi Tecnica, ο πιλότος της Ferrari βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Mercedes για το συμβόλαιο που θα ήθελαν και οι δύο πλευρές να υπογραφεί. Και μπορεί να μην τα βρίσκουν 100%, προς το παρόν, ωστόσο και μόνο οι συζητήσεις και οι επαφές, δείχνουν πως ο Σάινθ και η Mercedes έχουν πάρει την απόφασή τους.

Η θέληση για συνεργασία την ερχόμενη σεζόν θεωρείται δεδομένη. Η διάρκεια του συμβολαίου, όμως, είναι προς το παρόν ένα πρόβλημα. Και αυτό γιατί ο Σάινθ ζητά εγγυημένο διετές συμβόλαιο με προοπτική για μονοετή επέκταση, την ώρα που η Mercedes του προσφέρει 1+1.

Αυτό συμβαίνει γιατί η Γερμανική ομάδα έχει σκοπό να κάνει πιλότο της τον 17χρονο Κίμι Αντρέα Αντονέλι, όταν είναι έτοιμος για τη Formula 1. Αυτή τη στιγμή τρέχει στη Formula 2.

Οι επιλογές, πάντως, για τον Σάινθ είναι πολλές. Και ας είναι… άστεγος, όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει, πλέον.

Ο Ισπανός οδηγός, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει αντίθετη διαδρομή από αυτή του Λιούις Χάμιλτον που αφήνει τη Mercedes για χάρη της Ferrari.

Διαβάστε ακόμη: