Όταν ένας τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1, όπως ο Αλέν Προστ, σχολιάζει οτιδήποτε από την επικαιρότητα του αθλήματος, αυτόματα γίνεται viral. Και αυτό είναι το σωστό. Ο Αλέν Προστ, παραχώρησε συνέντευξη στη Lydia Mee του Sports Illustrated. Αναφέρθηκε και στον πρωταθλητή, Μαξ Φερστάπεν και -όπως είναι λογικό- μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Με έναν… αστερίσκο, βέβαια.

Ο Γάλλος, δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός πως η αγωνιστική κατάσταση της Red Bull, ουσιαστικά την έχει αφήσει… χωρίς αντίπαλο!

«Ο Μαξ είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος οδηγός Formula 1 σήμερα, πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Αλλά ένα πρωτάθλημα αξίζει περισσότερο για τον νικητή οδηγό όταν υπάρχει μάχη μεταξύ δύο ή τριών ομάδων», δήλωσε ο Προστ.

Ο 69χρονος ελπίζει ότι η Mercedes και η Ferrari μπορούν να επιστρέψουν στη μάχη με τη Red Bull Racing το συντομότερο δυνατό.

«Η Mercedes και η Ferrari θα έχουν περισσότερες πιθανότητες αν, όπως η Red Bull, βρουν έναν, πραγματικά, πρώτο οδηγό και επικεντρωθούν περισσότερο σε αυτόν. Είναι κρίμα που δεν το έχουν αυτή τη στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα το κάνουν και τότε θα έχουμε σπουδαίο ανταγωνισμό»

Διαβάστε ακόμη: