Το εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε «τόλμησε» να φορέσει στο φετινό Met Gala η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία για να χωρέσει χρειάστηκε να χάσει περίπου 7 κιλά σε 3 εβδομάδες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ωστόσο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο που κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου, τελικά η 41χρονη influencer δεν χώρεσε.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, στην πρόβα για το μεγάλο event, η Κιμ Καρντάσιαν ήταν πανικόβλητη, την ώρα που η ομάδα της παλεύει να της φορέσει το θρυλικό φόρεμα.

Αρχικά δόθηκε «μάχη» για να ανέβει το φόρεμα, με τους στυλίστες να προσπαθούν να χωρέσουν τα οπίσθια της Καρντάσιαν, καθώς όμως το φόρεμα ανεβαίνει, συνειδητοποιούν πως δεν κλείνει το φερμουάρ.

Η Καρντάσιαν παύει να ανησυχεί, όταν βρίσκεται η λύση να καλύψουν απλώς την πίσω όψη με μία λευκή γούνα, παρόμοια με αυτή που φορούσε η αείμνηστη Μέριλιν Μονρόε.

Η επιλογή της διάσημης τηλεπερσόνας να φορέσει το αξέχαστο φόρεμα με το οποίο η Μονρόε είχε τραγουδήσει το «Happy Birthday Mr. President» στον πρόεδρο Κένεντι, συζητήθηκε πολύ.

Το φόρεμα της Μονρόε δεν έκλεινε στην Καρντάσιαν και το έκρυβε με την γούνα! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Το φόρεμα της Μονρόε δεν έκλεινε στην Καρντάσιαν και το έκρυβε με την γούνα! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Το φόρεμα της Μονρόε δεν έκλεινε στην Καρντάσιαν και το έκρυβε με την γούνα! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Ωστόσο, πέρα από το φόρεμα που δεν έμπαινε, ούτε τα υπόλοιπα πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει η Κιμ Καρντάσιαν. Η ίδια φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά μέσα στο φόρεμα της Μονρόε και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

Πιο συγκεκριμένα, φάνηκε να μην είχε υπολογίσει τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, τα οποία έπρεπε να ανέβει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί βοήθεια. Στην αρχή προσπάθησε να τη βοηθήσει ο σύντροφός της, Πιτ Ντέιβιντσον, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Μετά από λίγο, προσπάθησαν κι άλλοι να τη βοηθήσουν να ανέβει τα σκαλιά, μιας και το φόρεμα της ήταν πάρα πολύ στενό, παρόλο που όπως είπε η ίδια, έχασε αρκετά κιλά για να χωρέσει στο ιστορικό φουστάνι.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η Daily Mail, η Καρντάσιαν αφαίρεσε το εμβληματικό φουστάνι και έβαλε ένα αντίγραφο που βρισκόταν στον χώρο του Met, προκειμένου να μπορέσει να κινηθεί πιο άνετα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η επιχειρηματίας και σταρ της τηλεόρασης επέλεξε το φόρεμα της θρυλικής Μέριλιν Μονρόε, με το οποίο και έγραψε ιστορία το 1962. Πρόκειται για το λευκό εμβληματικό φόρεμα αξίας 5 εκατ. δολαρίων, το οποίο φόρεσε η αείμνηστη σταρ, τραγουδώντας το «Happy Birthday» στον πρόεδρο Κένεντι.

Η Μέριλιν αγόρασε το συγκεκριμένο φόρεμα έναντι 1.440 δολαρίων. Ωστόσο, η τιμή του εκτοξεύτηκε μετά τον θάνατο της θρυλικής ηθοποιού.

Το 1999 το φόρεμα ξεπέρασε το 1 εκατ. δολάρια, ενώ το 2016 η τιμή του σχεδόν πενταπλασιάστηκε, αγγίζοντας τα 4,8 εκατ. δολάρια.

Πλέον, το φόρεμα κοσμεί το μουσείο «Ripley’s Believe It Or Not» και φυλλάσσεται μέσα σε μία ειδική θήκη από μουσελίνα, προκειμένου να αντέχει στον χρόνο.