Μια ανήλικη κοπέλα ηλικίας 17 ετών από την Φλώρινα, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε εξωτερικό χώρο από τρεις νεαρούς, τους οποίους κατονόμασε και ανέφερε ότι έκανε παρέα μαζί τους.

Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης το καλοκαίρι του 2020 δύο άνδρες ηλικίας 21 και 24 ετών προσέγγισαν και βίασαν την νεαρή.

Η ίδια είχε αποφασίσει να μην μιλήσει για την τραυματική της εμπειρία, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός την έκανε να αλλάξει γνώμη. Πριν από μερικές ημέρες, ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες έστειλε σε συγγενικό της πρόσωπο μια γυμνή φωτογραφία της κοπέλας από την ημέρα του βιασμού.

Η κοπέλα ζήτησε να ερευνηθεί αν το οπτικό υλικό από τον βιασμό της έχει διοχετευτεί στο διαδίκτυο. Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Φλώρινας που έδωσε εντολή να κληθούν για να καταθέσουν οι τρεις νεαροί και να εξεταστούν τα κινητά τους και οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανήλικη δεν εξετάστηκε από ιατροδικαστή καθώς τα όποια ίχνη βιασμού θα έχουν εκλείψει, εφόσον το γεγονός συνέβη πριν από ένα χρόνο.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.