Με αφορμή τις διάφορες επιθέσεις που δέχεται εσχάτως ο Υπ. Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης, έχει δημιουργηθεί στην πολιτική πιάτσα μια φημολογία, που είναι άγνωστον και αβέβαιον κατά πόσο έχει βάση ή είναι αληθής, ότι ο πρώην Υπ. Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας έχει λάβει υποσχέσεις άνωθεν ότι μετά τις ευρωεκλογές και τον ανασχηματισμό που θα προκύψει, θα αναλάβει και πάλι το κρίσιμο πόστο που κατείχε και στο οποίο τον διαδέχθηκε ο προερχόμενος από το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ πολιτικός!

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Γ. Φλωρίδης, που προφανώς δεν απολαμβάνει πλέον της αρχικής αγάπης από τα ισχυρά κέντρα, για λόγους που ακόμη δεν είναι απολύτως εμφανείς, έχει μπει στο κάδρο μιας συνεχούς κριτικής και αποδόμησης!

Και είναι γεγονός πως τόσο το νέο νομοσχέδιο όσο και η άρση της ασυλίας των τραπεζιτών αλλά και διάφορες άλλες ενέργειες του, έχουν ενοχλήσει σε μεγάλο βαθμό τόσο τα υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη πέριξ του Μαξίμου, όσο και διάφορα άλλα εξωθεσμικά κέντρα!

Υπό αυτή την οπτική γωνία, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διαπιστωθεί στην πράξη κατά πόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης πράγματι θα αντικαταστήσει τον Γ. Φλωρίδη με τον Κ. Τσιάρα στον επόμενο ανασχηματισμό μετά τις Ευρωεκλογές ή απλώς πρόκειται για ευσεβείς πόθους διαφόρων συστημάτων και παράκεντρων που αναζητούν διόδους επιστροφής στο σύστημα και τους μηχανισμούς της Δικαιοσύνης!

Διαβάστε ακόμη: