Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ, βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων «ELLE Women in Hollywood» το βράδυ της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου.

Το ζευγάρι μοιράστηκε ένα παθιασμένο φιλί μπροστά στις κάμερες καθώς πόζαραν για φωτογραφίες στα Nya Studios στο Λος Άντζελες.

Η 54χρονη τραγουδίστρια εθεάθη να φοράει ένα εντυπωσιακό φόρεμα Grace Ling που είχε έναν μεταλλικό θώρακα. Συνδύασε τη φουτουριστική εμφάνισή της με μια μαύρη μάξι φούστα που αναδείκνυε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία τιμήθηκε στην εκδήλωση, επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με λουράκια για τη βραδιά και αξεσουάρ τα διαμαντένια σκουλαρίκια που έπεφταν.

Ο Άφλεκ, από την πλευρά του, έδειχνε κομψός με ένα κλασικό μαύρο κοστούμι και γραβάτα.

Μιλώντας για την επιλογή της στολής της, η Λόπεζ είπε ότι την έκανε να αισθάνεται «αλεξίσφαιρη».

«Είναι υπέροχο να αναγνωρίζεσαι από άλλες γυναίκες», δήλωσε στο «Access Hollywood». «Το κάνει κάπως ξεχωριστό για μένα. Όλες θέλουμε να είμαστε αποδεκτές από όλα τα κορίτσια, θέλουμε να είμαστε μέρος του κλαμπ των κοριτσιών. Και είναι πολύ τιμητικό για μένα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα».

Ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί, ο 51χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης εθεάθη να ψιθυρίζει στο αυτί της τραγουδίστριας πριν χαμογελάσει ο ένας στον άλλο.

Δείτε τις φωτογραφίες

AP23340218544560__1_
AP23340218843779__1_
AP23340218540951

Διαβάστε ακόμη: