Φίλη της Καρολάιν κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές στα τέλη Μαΐου. Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η κοπέλα, είχε συναντήσει για καφέ την Καρολάιν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της.

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει», κατέθεσε η νεαρή κοπέλα στους αστυνομικούς.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα, με την μάρτυρα να καταθέτει ότι η Καρολάιν δεν της είπε εκείνη την ημέρα γιατί ήταν ταραγμένη ούτε όμως και η ίδια την ρώτησε.

«Να σας πω την αλήθεια όμως δεν μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη» σημείωσε.

«Σε γενικές γραμμές η Καρολάιν παρότι έδειχνε πολύ ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος στην πραγματικότητα ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να κρύβει τα προβλήματά της», ανέφερε η μάρτυρας.

«Για τον Μπάμπη έχω να σας πω ότι είναι ήταν συμπαθέστατος. Αυτό έλεγαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Πολύ προσγειωμένος πολύ δεμένος με την Καρολάιν. Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας πού είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή», κατέθεσε η νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με την φίλη της άτυχης Καρολάιν, εκείνη της μιλούσε για τα επαγγελματικά της όνειρα αλλά και για τις επισκέψεις της στην ψυχολόγο.

«Παρόλο που είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν πατούσε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσαν αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα», » είπε η νεαρή γυναίκα στους αστυνομικούς.