Είναι πλέον επίσημο. Ο Μαντς Μίκελσεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζόνι Ντεπ ως μάγος Γκρίντελβαλντ στην επερχόμενη ταινία Fantastic Beasts 3.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες, η Warner Bros. ζήτησε την παραίτηση του Ντεπ, από την ταινία μετά τη δικαστική απόφαση του δικαστηρίου της Μεγάλης Βρετανίας υπέρ της εφημερίδας Sun και της News Group Newspapers (NGN), που την εκδίδει, έπειτα από μήνυση που είχε ασκήσει ο Χολιγουντιανός σταρ για δημοσίευμα του Απριλίου του 2018 που τον χαρακτήριζε «wife beater» (αυτός που δέρνει τη γυναίκα του).
Μετά την απομάκρυνση του Ντεπ, υπήρξε έντονη φημολογία ότι το στούντιο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δανό πρωταγωνιστή του τηλεοπτικού Hannibal, κάτι που πλέον επιβεβαιώθηκε και επίσημα, καθώς σύμφωνα με το Collider, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανακοίνωση της εταιρεία έχει ξεσπάσει σάλος στα social media από θαυμαστές του Τζονι Ντεπ εναντίον της Warner Bros και της Άμπερ Χερντ. Σύμφωνα παντός με το συμβόλαιο ο Ντεπ θα εισπράξει όλη την αμοιβή για την ταινία και ας έχει γυρίσει μόνο δυο σκηνές.
Φήμες θέλουν τον Τζονι Ντεπ να ενσαρκώνει και πάλι τον Τζακ Σπάροου στους Πειρατές της Καραϊβικής.