Μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα ότι ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε αρκετοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού θεάματος μίλησαν ανοιχτά για καποιήσεις που έχουν δεχτεί από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός, Φάνης Παυλόπουλος, που υπήρξε φοιτητής στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη.

Φάνης Παυλόπουλος ηθοποιός

«Ο Κιμούλης κατέστρεψε προσωπικότητες»

Ο ηθοποιός Φάνης Παυλόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook μίλησε ανοιχτά για όσα βίωσε όντας φοιτητής στη σχολή του Κιμούλη, 20 χρόνια πριν.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«20 χρόνια μετά.

3 χρόνια στη σχολή του. 3 χρόνια με φόβο, κατάχρηση εξουσίας, ταπείνωση, μισογυνισμό, χειραγώγηση, εκμετάλλευση, κλάματα, δουλοπρέπεια, τοξικότητα, ψυχολογική βία, τσακωμούς. Διέλυσε ένα ολόκληρο έτος, φιλίες, κατέστρεψε προσωπικότητες, γιατί έτσι γούσταρε και γιατί μπορούσε. Την τελευταία ώρα μιλάω με συμφοιτητές που κλαίνε με λυγμούς γιατί θυμήθηκαν τι ζούσαμε αυτά τα χρόνια στη σχολή του. Σήμερα συνειδητοποίησα γιατί, όταν κάποιοι με ρωτάνε σε ποια δραματική σχολή να δώσουν εξετάσεις, δίνω πάντα την ίδια απάντηση. “Σε καμία”».

20 χρόνια μετά.
3 χρόνια στη σχολή του. 3 χρόνια με φόβο, κατάχρηση εξουσίας, ταπείνωση, μισογυνισμό, χειραγώγηση,…

Δημοσιεύτηκε από Fanis Pavlopoulos στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Ποιός είναι ο Φάνης Παυλόπουλος

Ο Φάνης Παυλόπουλος είναι ηθοποιός και φωτογράφος.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας Γιώργος Κιμούλης».

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις:

  • Το αγόρι με τη βαλίτσα (2017)
  • Γαμ. (2013)
  • Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα (2013)
  • Το κουρδιστό πορτοκάλι (2015)
  • Σε μια… Μέρα (2018)
  • Λαμπρά παράσιτα (2017)

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν ήταν ο μόνος που μίλησε κατά του Γιώργου Κιμούλη μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκας. Διαβάστε ποιοι άλλοι καταγγείλουν τον Γ. Κιμούλη, εδώ:

https://radar.gr/article/66166/tsoynami-kataggelion-gia-ton-giorgo-kimoyli