Στο Θριάσιο έχει μεταφερθεί και υποβάλλεται σε εξετάσεις ο Φάνης Χριστοδούλου μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Πάρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, Φάνης Χριστοδούλου, είχε ένα σοβαρό τροχαίο με την μηχανή του νωρίτερα σήμερα το πρωί, στην Πάρο, στον περιφερειακό δρόμο της Νάουσας.

Ο κ. Χριστοδούλου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει υποστεί πνευμονοθώρακα που αντιμετωπίστηκε με παροχέτευση θωρακικής κοιλότητας από τον γιατρό του ΕΚΑΒ που τον συνόδευσε κατά την αεροδιακομιδή με C-130.

Φάνης Χριστοδούλου: Διαχειρίσιμα τα τραύματά του μετά το τροχαίο στην Πάρο

Από τις πρώτες διαγνωστικές εξετάσεις στο Θριάσιο επιβεβαιώνεται ότι ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί χέρι, μικρότερης έκτασης κατάγματα στα πλευρά καθώς και αιματώματα στον κορμό και την περιοχή της πυέλου, όλα απόρροια της πτώσης από μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ίδιος.

Η κλινική εικόνα του «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ αξιολογείται ως καλή και μη εμπνέουσα ανησυχία καθώς όλα τα τραύματα είναι πλήρως διαχειρίσιμα.

Η αεροδιακομιδή με αεροπλάνο C-130 του κ. Χριστοδούλου στην Αθήνα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:30.

Το C-130 που τον παρέλαβε από την Πάρο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου και θα νοσηλευτεί αφού προηγουμένως υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Φάνης Χριστοδούλου: Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του μετά το τροχαίο

Την είδηση του ατυχήματος επιβεβαίωσε προηγουμένως στο protothema.gr άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα.

«Έχει χτυπήσει, είναι αλήθεια. Όπως έμαθα, το ατύχημα πρέπει να συνέβη γύρω στις 9:30. Με ενημέρωσαν οι δικοί του πως χτύπησε με την μηχανή. Κάποιον πήγε ν αποφύγει και έπεσε. Πρέπει να έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά αλλά απ ότι μου είπαν έχει τις αισθήσεις του δεν γνωρίζω περισσότερα και πως έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού. Στη Νάουσα έγινε το ατύχημα στον περιφερειακό δρόμο. Έβγαινε από ένα μαγαζί και την ώρα που έφευγε κάτι συνέβη μ ένα αυτοκίνητο το οποίο πρέπει να προσπάθησε να αποφύγει και έπεσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.