Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει καταφέρει ακόμα να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο στην Παρί. Κάποιες καλές στιγμές σε παιχνίδια δεν αρκούν…

Κάτι που δεν αρέσει και τόσο στον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ. Ο παλαίμαχος μέσος έχει θέση τηλεσχολιαστή πλέον. Γι’ αυτό το λόγο και άσκησε σκληρή κριτική στον Μέσι για την απόδοσή του στο εκτός έδρας ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Από την άλλη ο Ολλανδός φρόντισε να πει τα καλύτερα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε σε ακόμη ένα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

«Βλέπω τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι και παρατηρώ δύο παίκτες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ο Κριστιάνο από τη μία κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την ομάδα του και τους συμπαίκτες του.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ο Μέσι που απλά περπατάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και σκέφτομαι από μέσα μου όταν τον βλέπω να είναι έτσι: “μα καλά ρε φίλε δεν ντρέπεται καθόλου;”.

Σιγά- σιγά αλλάζω την εικόνα μου και την σκέψη μου για τον Μέσι και αυτό είναι πραγματικά κρίμα», τα λόγια του.

Ο Μέσι με δηλώσεις του στη «Marca» επισήμανε ότι είναι πλέον πολύ καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ότι έχει βρει τα πατήματά του στο 100%. Ωστόσο, η αλήθεια με τον Λιονέλ Μέσι είναι άλλη.

Η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο «φωνάζει» για το ακριβώς αντίθετο. Ο Αργεντινός το καλοκαίρι που πέρασε δεν έκανε προετοιμασία ούτε με την Μπαρτσελόνα, ούτε με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στη συνέχεια έλειπε λόγω διακοπών και λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Για την ώρα δεν θυμίζει σε πολλά εκείνον τον παίκτη που έκανε… πλάκα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα….