Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με τα όσα ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, έδειξε με τα όσα ανέφερε να επιμένει στις απόψεις της σχετικά με το γυναικείο σώμα. Οι τρίχες, η κυτταρίτιδα και η οποιαδήποτε ατέλεια, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεν θα πρέπει να προβάλλονται στα social media.

«Ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι έχει κυκλοφορήσει ένα φαινόμενο το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και είναι πολύ έντονο και στην Ελλάδα. Αν γυρνούσα και έλεγα αυτήν την στιγμή ότι έχω μετανιώσει δεν θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα θα ήμουν πιο επεξηγηματική γιατί κάποια παρερμηνεύθηκαν», ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

https://www.youtube.com/watch?v=0IxLeps3ZbU&feature=emb_title&ab_channel=ANT1TV

«Οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα κεκτημένο της γυναίκας η εικόνα. Είμαστε σε μια δημοκρατία, και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψη μου ότι δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα. Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Η ενδοοικογενειακή βία για παράδειγμα. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα θέλει να δείξει την τρίχα στη μασχάλη της είναι λίγο. Άλλο να φαίνεται η κοιλιά σε μια φωτογραφία και άλλο να ζουμάρει σε αυτό», κατέληξε η ίδια.

«Έπαθα σοκ. Πες μου αλήθεια ότι το έκανες απλά για να το κάνεις. Θέλω πραγματικά να πεις ότι έκανα λάθος και πώς καμιά φορά επηρεαζόμαστε», ανέφερε η παρουσιάστρια Σκορδά απευθυνόμενη στην Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέλυε στους παρουσιαστές τις απόψεις του και τόνισε ότι δεν έχει μετανιώσει για τα όσα ανέφερε στο βίντεο της.

«Σε παρακαλώ, πραγματικά, σου είπε κάποιος να τα λες αυτά τα πράγματα γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα κάνεις καριέρα; Σου είπε κάποιος ότι αν λες αυτά τα πράγματα θα γίνεις γνωστή; Τα πιστεύεις αλήθεια αυτά που λες;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

«Ότι η γυναίκα έχει να δείξει πολλά περισσότερα πράγματα από μια μασχάλη, ναι, το πιστεύω. Ότι έχει δώσει αγώνες πολύ σημαντικότερους η γυναίκα, ναι», απάντησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Όταν διαφωνείς με έναν άνθρωπο, απλώς του λες με τον τρόπο σου τη διαφορετική άποψη. Αυτό είναι λάθος και είναι απολύτως καταδικαστέο!», πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν το κάνω αυτό για να κάνω καριέρα. Πιστεύω ότι αποπροσανατολίζει από τους ουσιαστικούς αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Αυτή είναι η άποψη μου. Δέχθηκα bullying και απειλές κατά της ζωής μου. Δεν θεωρώ ότι προσέβαλα κάποιον. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν αυτά τα οποία είπε είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Έχω ατέλειες αλλά δε θα βγάλω ποτέ φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου», ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.