Μια φωτογραφία με τη Φαίη Σκορδά με καλοκαιρινές παντόφλες και χειμερινές πυτζάμες δημοσίευσε ο πρώην σύζυγός της και συμπαρουσιαστής της, Γιώργος Λιάγκας.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανήρτησε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Instagram μια εικόνα της Φαίης Σκορδά, από μια πρόσφατη… εμφάνισή της στον δρόμο η οποία δεν έμεινε απαρατήρητη.

Όπως περιέγραψε η ίδια η παρουσιάστρια, κατέβηκε στον δρόμο με παντόφλες και πιτζάμες για να πάει τα παιδιά της στο σχολικό.

Και ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε παραπονεμένους τους followers τους κοινοποιώντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram την αρετουσάριστη εικόνα της παρουσιάστριας, με τη Φαίη Σκορδά να κατεβάζει τους γιους της στο σχολικό με πυτζάμες, παντόφλες και χωρίς make up.

Με έναν διαφορετικό τρόπο λοιπόν, θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς του φίλους ο Γιώργος Λιάγκας. Μάλιστα η Φαίη Σκορδά, ακομπλεξάριστη, χαμογελάει στον φακό του… παπαράτσι Γιώργου Λιάγκα.

Οι δύο παρουσιαστές, που συναντιούνται και φέτος τηλεοπτικά, διέψευσαν πρόσφατα τις φήμες περί επανασύνδεσης και αποδεικνύουν κάθε μέρα πως διατηρούν καλές σχέσεις.

Η φωτογραφία με τη Φαίη Σκορδά που ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Καθαρά επαγγελματική η σχέση μας», έχει δηλώσει η Φαίη Σκορδά

Θυμίζουμε πως σε πρόσφατη σύνδεση με τη Μαρίνα Πατούλη που έκαναν στο «Πρωινό», απηύθυνε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα την ερώτηση που θα ήθελαν να τους κάνουν πολλοί το τελευταίο διάστημα.

Την ώρα που οι δύο παρουσιαστές ρωτούσαν τη Μαρίνα Πατούλη πώς είναι η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, εκείνη αντέστρεψε στον Γιώργο Λιάγκα την ερώτηση, ρωτώντας τον ευθέως:

«Γιώργο μου, πάνω στο άλογο τώρα και με ρωτάς πώς είναι η σχέση. Εγώ θέλω να μου πεις πώς είναι η σχέση με τη Φαίη, γιατί ακούγεται ότι τα ξαναβρήκατε».

Φυσικά, προκλήθηκε αμηχανία στο πλατό, ωστόσο η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και έδωσε την απάντησή της, βάζοντας τέλος και στη φημολογία του τελευταίου διαστήματος.

«Έχει γραφτεί και να απαντήσουμε… Έχουμε μία καθαρά επαγγελματική σχέση, δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση, είναι πάρα πολύ δύσκολη απόφαση.

Για εμένα, που το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί. Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους.

Αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να συνεχιζόταν, να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε. Η απόφαση που πήραμε εμείς ήταν οριστική. Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, οπότε όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν», είχε εξηγήσει η Φαίη Σκορδά.