Η Φαίη Σκορδά διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ ενώ και πολλοί καλεσμένοι της στην πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 έχουν σχολιάσει με θετικό τρόπο τις τέλειες αναλογίες της και ιδιαίτερα, τα υπέροχα πόδια της.

Μάλιστα, οι εμφανίσεις που κάνει καθημερινά στην εκπομπή της αναδεικνύουν την άψογη σιλουέτα της. Και μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών αλλά οι αναλογίες της βάζουν κάτω ακόμα και επαγγελματίες μοντέλα.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της με μαγιό και άφησε τους διαδικτυακούς της φίλους με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, πόζαρε φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη, με το κορμί της να «κλέβει» την παράσταση!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που αναρτά φωτογραφίες της με μαγιό και μάλιστα, μπικίνι. Εξάλλου, η γοητευτική παρουσιάστρια προσέχει το σώμα της πάρα πολύ, κάνοντας και γυμναστική όπως έχει δημοσιεύσει και στο Instagram της ενώ προσέχει και πολύ τη διατροφή της.

Single και πάλι η Φαίη Σκορδά

Σημειώνεται επίσης, πως τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει δημοσιεύματα και για την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά η οποία χώρισε τόσο αθόρυβα όσο έσμιξαν με τον πρώην-όπως όλα μαρτυρούν- πλέον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο γιατί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, απομακρύνθηκαν ο ένας από τη ζωή του άλλου έπειτα από περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας.

Η είδηση πως η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 είναι και πάλι single κυκλοφόρησε, ξαφνιάζοντας πολύ κόσμο, αφού η αίσθηση που υπήρχε γενικότερα ήταν πως τα πράγματα στην προσωπική της ζωή κυλούσαν όμορφα. Άλλωστε, το περσινό καλοκαίρι είχε ακουστεί πως ο σύντροφός της τής είχε χαρίσει και δαχτυλίδι! Αντί όμως να οδηγηθούν στα σκαλοπάτια της εκκλησίας, επέλεξαν πριν από μερικούς μήνες να βάλουν τέλος στη σχέση τους πολύ διακριτικά.

Η γνωριμία της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του digital management, έγινε γνωστή τον Φεβρουάριο του 2020 μέσα από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του περιοδικού «Hello!». Καθόλου τυχαία βέβαια, αφού εκείνη την περίοδο διευθυντής του εν λόγω εντύπου ήταν ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης, ο οποίος το ίδιο χρονικό διάστημα συνεργαζόταν και με το «Πρωινό» στο πάνελ. Μάλιστα, η είδηση πως η γνωστή παρουσιάστρια ζούσε έναν νέο έρωτα, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, είχε γίνει αμέσως viral, με τα φλας να πέφτουν μοιραία πάνω στον Νίκο Ηλιόπουλο.