Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Πάνο Ζόγκα η Φαίη Ξυλά τόνισε ότι δεν μιλάει ποτέ δημόσια για τις προσωπικές της σχέσεις παρά μόνο για αυτήν με τον πατέρα του παιδιού της, δηλαδή για τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Η ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιο αλλά και το ενδεχόμενο ενός άλλου γάμου.

Στην ερώτηση αν έχει κάνει σχέση με νεότερο άνδρα κι αν την απασχόλησε ποτέ η διαφορά ηλικίας η φαίη Ξυλά απάντησε: «Δεν μιλάω ποτέ για τις ερωτικές μου σχέσεις. Η μόνη σχέση μου στην οποία μπορώ να αναφερθώ γιατί είναι γνωστή είναι ο μπαμπάς του γιου μου και είναι μικρότερος από εμένα. Νομίζω ότι δεν θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον σε όλα τα άλλα».

Φαίη Ξυλά: Το διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου

Αναφερόμενη στο διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο η Φαίη Ξυλά τόνισε ότι η απόφαση για τον χωρισμό ήρθε από κοινού ενώ ακόμη και τώρα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης.

Φαίη Ξυλά: Το διαζύγιο και το ενδεχόμενο ενός άλλου γάμου

«Ο χωρισμός μας ήταν μια ώριμη, κοινή απόφαση. Ο κύκλος της ερωτικής σχέσης έκλεισε και αποφασίσαμε να μην είμαστε πια ζευγάρι. Όμως παραμένουμε οι γονείς του γιου μας και η σχέση μας συνεχίζεται με πολλή αγάπη, αλλά με άλλα δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς του Πάρη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευτώ».

Τέλος, η ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου σε σχετική ερώτηση του συναδέλφου απαντώντας: «Δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη».

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.