Η Φαίη Ξυλά αποφάσισε να τοποθετηθεί σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τον χώρο του θεάτρου. Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για τη δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη, με τον οποίον είχαν φτάσει σε σημείο να μη μιλάνε παρά μόνο πάνω στη σκηνή.

Σχετικά με τις τελευταίες αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου η γνωστή ηθοποιός ανέφερε:

«Καταδικάζω οποιαδήποτε μορφή βίας και κακοποίησης, λεκτικής, σωματικής, σεξουαλικής. Και τώρα μιλάμε για περιπτώσεις με εγκληματικές και κακουργηματικές συμπεριφορές και κατά συρροή. Επομένως, από τη μία μπορεί να σοκάρομαι, να ταράζομαι και να θλίβομαι. Από την άλλη, όμως, νιώθω ανακούφιση που τα θύματα βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν και μπορούν και να ακουστούν. Θέλω να πιστεύω ότι θα οδηγηθούμε σε κάτι καλύτερο και σίγουρα πιο καθαρό».

Η ίδια χαρακτηρίζει την δύσκολη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη ως έναν «πόλεμο».

«Δεν ήταν μια περίπτωση που με επηρέασε σε βαθμό τραύματος, όμως δεν μιλάμε για απλές διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν σε φυσιολογικά πλαίσια μέσα σε μια συνεργασία, αλλά για πόλεμο. Στον οποίο αμύνθηκα σθεναρά, έθεσα τα όρια μου, αντέδρασα αμέσως και ανοιχτά με όποιο κόστος, ψυχικό, καλλιτεχνικό αλλά και οικονομικό. Φυσικά, αυτό είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο και επώδυνο για τον ηθοποιό και δεν είναι οι άνθρωποι πάντα σε θέση να αντιδράσουν», ανέφερε.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με τον χαρακτήρα, αλλά και με τη συνθήκη, τη φάση στην οποία βρίσκεσαι. Φανταστείτε ένα νέο παιδί που μπορεί να είναι και ψαρωμένο. Τι τραύμα θα κουβαλάει αν δεχτεί τέτοιες συμπεριφορές. Πάντα μιλούσα ανοιχτά στον χώρο μου γι’ αυτή την εμπειρία, ώστε να προειδοποιήσω τους συναδέλφους μου, αλλά τότε δεν υπήρχε Πειθαρχικό στο ΣΕΗ για να απευθυνθείς. Και θέλω να δηλώσω τη συμπαράσταση μου στις γυναίκες που δέχτηκαν ακόμα χειρότερες συμπεριφορές», κατέληξε η Φαίη Ξυλά.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.