Απίστευτος Λιούις Χάμιλτον! Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes έκανε πάλι το… θαύμα του. Τι κι αν εκκίνησε από τη δέκατη θέση, λόγω της ποινής που του επιβλήθηκε, ο Λιούς με «σπασμένα φρένα» ξεπέρασε κάθε εμπόδιο που βρήκε μπροστά του κι εντέλει τον μεγάλο αντίπαλο του Μαξ Φερστάπεν και τερμάτισε στην πρώτη θέση! Παράλληλα μείωσε τη διαφορά του στους 13 βαθμούς και έβαλε πάλι… φωτιά στο πρωτάθλημα.

Απίστευτο Γκραν Πρι με τρομερές μονομαχίες, αλλά τον Φερστάπεν να μην αντέχει στην τρελή πίεση του Χάμιλτον και να μένει με τη δεύτερη θέση, με το μοναδικό καλό για τη Red Bull Racing να είναι πως ο Πέρες έκανε τον ταχύτερο γύρο και… έκλεψε έναν βαθμό από Χάμιλτον και Mercedes. Πρώτη φορά στην ιστορία του Γκραν Πρι στο Ιντερλάγος που κάποιος οδηγός κερδίζει χωρίς να έχει εκκινήσει στην πρώτη οκτάδα.

https://streamable.com/8qao95

Τρία Γκραν Πρι για το φινάλε, με τον Χάμιλτον να δείχνει τις σπουδαίες οδηγικές του ικανότητες, να κάνει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του και να δείχνει πως δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τον Φερστάπεν να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του!

Ο Βάλτερι Μπότας ήταν αυτός που κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Το επόμενο Γκραν Πρι είναι την προσεχή εβδομάδα στο Κατάρ.