Ο Γιούκι Τσουνόντα, πιλότος της RB, αισθάνεται έτοιμος για το δεύτερο κόκπιτ της πρωταθλήτριας Formula 1, Red Bull. Την ίδια ώρα η… πολλή κουβέντα γύρω από τον Σέρχιο Πέρεζ και την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Red Bull, καλά κραττεί. Αυτή τη φορά, σχετικό σχόλιο, έκανε ο Γιούκι Τσουνόντα.

Ο πιλότος της RB, γνωστός για την αυτοπεποίθησή του, πιστεύει πως είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία, αν του δοθεί, από τη Red Bull. Προς το παρόν, ωστόσο, το φαβορί για τη θέση, αν γίνει οποιαδήποτε ανατροπή με τον Σέρχιο Πέρεζ, είναι ο αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας, Λίαμ Λόσον.

«Αν δεν ήμουν έτοιμος, δεν θα ήμουν σε θέση να έχω ήδη ανακοινωθεί για την επόμενη σεζόν, έστω από την VCARB» δήλωσε ο Ιάπωνας. «Νιώθω έτοιμος τα τελευταία τρία χρόνια να παλέψω ενάντια στις κορυφαίες ομάδες, τις υψηλότερες θέσεις, ακόμη και με τον Φερστάπεν ή οποιονδήποτε άλλον. Αλλά στο τέλος, άλλοι αποφασίζουν και δεν είναι πράγματα που μπορώ να ελέγξω εγώ αυτά. Οπότε επικεντρώνομαι σε αυτό που πρέπει να κάνω στους επόμενους δύο αγώνες».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν πιστεύει πως αξίζει μία θέση στη Red Bull, εκείνος απάντησε: «Φυσικά ναι, διαφορετικά δεν θα ανακοίνωναν τη θέση μου [στη VCARB το 2025] από τόσο νωρίς, την εφετινή σεζόν». Όσο για το αν πρέπει η θέση αυτή να είναι δίπλα στον Μαξ, η απάντηση ήταν «Ναι!».

Διαβάστε ακόμη: