Στο Athens Flying Week έρχεται το προηγμένο stealth μαχητικό πέμπτης γενιάς F-35 Lightning II της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF).

Η US Air Force F-35A Lightning II Demo Team θα είναι στην Τανάγρα με την πρώτη της γυναίκα στο πιλοτήριο του μαχητικού. Η έμπειρη Επισμηναγός Kristin «ΒΕΟ» Wolfe υπόσχεται να εντυπωσιάσει το κοινό με τις ικανότητές της.

Η Major Kristin «Beo» Wolfe είναι η διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η οποία ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της μπαίνοντας στην Πολεμική Αεροπορία, αλλά πλέον δημιουργεί τη δική της κληρονομιά στο πιλοτήριο των πιο προηγμένων μαχητικών της Αμερικής.

Ως ανώτερος πιλότος με περισσότερες από 1.000 ώρες πτήσης, η Επισμηναγός Wolfe έχει αποκτήσει εμπειρία πετώντας αεροσκάφη T-6, T-38C, F-22A και F-35A.

Εισήλθε στον στρατό το 2011 και συνέχισε με εκπαιδεύσεις πιλότων και επιχειρησιακές αποστολές σε Τέξας, Φλόριντα και Βιρτζίνια. Τώρα υπηρετεί από την 388η Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Hill στη Γιούτα.

Ως διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η Wolfe επιβλέπει ένα πλήρωμα που παρουσιάζει τις μοναδικές εναέριες δυνατότητες του μαχητικού πέμπτης γενιάς της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμη: