Η EY ανακοινώνει την εκλογή της Janet Truncale ως της επόμενης Global Chair και CEO του οργανισμού, με ισχύ από την 1η Ιουλίου 2024. Θα διαδεχθεί τον σημερινό Global Chair και CEO, Carmine Di Sibio, ο οποίος θα αποχωρήσει την ίδια μέρα.

Η Janet Truncale κατέχει σήμερα τη θέση της Regional Managing Partner των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της EY στην αμερικανική ήπειρο (EY Americas Financial Services Organization – FSO). Προηγουμένως, διετέλεσε Managing Partner για τον κλάδο Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών των Ελεγκτικών Υπηρεσιών της EY στην αμερικανική ήπειρο (EY Americas FSO Assurance), βελτιώνοντας την ποιότητα των ελεγκτικών υπηρεσιών. Έχει εμπειρία 30 χρόνων στον κλάδο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, παρέχοντας υπηρεσίες διασφάλισης και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς.

Ακολουθώντας την ανακοίνωση της εκλογής της, η νέα Global Chair και CEO της ΕΥ, δήλωσε: «Η ευκαιρία να ηγηθώ αυτού του εκπληκτικού οργανισμού, αποτελεί πραγματική τιμή. Το έργο που επιτελούμε, δημιουργώντας ευκαιρίες για τους ανθρώπους μας και τους πελάτες μας, καθώς και ο ρόλος μας στις κεφαλαιαγορές, καθορίζουν τον οργανισμό μας, και δε θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανη».

Σημειώνεται ότι ο Carmine Di Sibio εξελέγη Global Chair και CEO της EY το 2019.

Τα τελευταία χρόνια, η ΕΥ, υιοθετώντας τη στρατηγική NextWave, επικεντρώθηκε στη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και τον μετασχηματισμό του οργανισμού, μέσω τολμηρών επενδύσεων σε αναδυόμενες τεχνολογίες, την τεχνητή νοημοσύνη (συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας EY.ai) και την καινοτομία. Παράλληλα, η EY ήταν η πρώτη μεταξύ των Big Four που ανέλαβε δέσμευση για αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα έως το 2025, μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά περισσότερο από 40% από το 2019. Τέλος, σε αυτά τα χρόνια, η EY επιτάχυνε την προώθηση της ατζέντας για τη διαφορετικότητα, την ισότητα και τη συμπερίληψη εντός και εκτός του οργανισμού, μεταξύ άλλων, αυξάνοντας το ποσοστό των γυναικών στο Παγκόσμιο Εκτελεστικό Συμβούλιο της EY στο 33%.

Διαβάστε ακόμη: