Ένα απίστευτο περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή έναν οδηγό ταξί και μια γυναίκα. Στο βίντεο η γυναίκα που κάθεται στη θέση του οδηγού για άγνωστο λόγο, φωνάζει και βρίζει σε έξαλλη κατάσταση.

Ο οδηγός του ταξί είναι εκτός οχήματος, ενώ στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί περαστικοί, οι οποίοι έκπληκτοι παρακολουθούν το παραλήρημα της γυναίκας. «Με πούλησε! Το @ρχ!δ!, μ@λ@κισμ#ν$. Θα σε σκίσω ρε! Γιατί; Μου έριξες μπουνιά; Γιατί; Ήθελες να φύγεις, να διαλέξεις κούρσα;», φωνάζει.

Κάποια στιγμή ο οδηγός του ταξί τραβάει από το πόδι την γυναίκα και την βγάζει εκτός οχήματος, την ώρα που εκείνη ουρλιάζει και βρίζει. «Τον αφήνεις, τον αφήνεις;», φωνάζει απευθυνόμενη σε αυτούς που έχουν μαζευτεί και παρακολουθούν το σκηνικό.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη ανάμεσα στη γυναίκα και στον ταξιτζή και πως η γυναίκα βρέθηκε στη θέση του οδηγού. Σύμφωνα με το σχόλιο ενός χρήστη, ο οποίος αναφέρει ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό, ο ταξιτζής δεν πείραξε την γυναίκα.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, όλα ξεκίνησαν λίγα μέτρα πιο πριν, όταν ο ταξιτζής σταμάτησε να την πάρει. Εκείνη τότε άρχισε να του λέει διάφορα και τότε της είπε να κατέβει από το ταξί. Μάλιστα, φέρεται να τον χτύπησε και να τον έφτυσε. Παρακαλούσε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να την βγάλει από το ταξί.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν έφτασε η αστυνομία, με τους δύο να καταλήγουν στο τμήμα. Η γυναίκα τον κατηγόρησε ότι διαλέγει κούρσες και πως την χτύπησε, ζητώντας να υποβάλλει μήνυση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by empisteutiko _ (@empisteutiko)

Διαβάστε ακόμη: