Στα Χανιά παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ο Γρηγόρης Μόργκαν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κράτησε μακριά από τα media όλες τις λεπτομέρειες της ξεχωριστής αυτής στιγμής, με την γνωστή δημοσιογράφο να ανακοινώνει τον γάμο της στο instagram μόλις λίγες ώρες νωρίτερα μέσα από ένα βίντεο αγκαλιά στην παραλία με τον αγαπημένο της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ντύθηκε νύφη συναντώντας στην εκκλησία τον Γρηγόρη Μόργκαν με τον οποίο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στα Χανιά και στον Ιερό Ναό του του Αγίου Ερημίτη.

Αμέσως μετά ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στην παραλία Φαλάσαρνα. Εκεί το ζευγάρι έκανε εντυπωσιακή είσοδο, με τους καλεσμένους τους να χειροκροτούν.

Ακολούθησε ο χορός των νεόνυμφων με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πώς γνωρίστηκε με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Στα τέλη του 2022 κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την αθλητικογράφο να βρίσκεται σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Κανείς από τους δύο, όμως, δεν επιβεβαίωσε τότε την είδηση, αποφεύγοντας να κάνουν δημόσιες δηλώσεις επί του θέματος, κάτι που τήρησαν το επόμενο διάστημα μέχρι και σήμερα.

Μετά τον προβεβλημένο χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ήθελε να μοιράζεται με το κοινό πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

Τον περασμένο Μάρτιο, όταν ήταν καλεσμένη στο «Night Out», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει: «Στην αρχή μετά τον χωρισμό μου, με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη».

Μέχρι και σήμερα, η δημοσιογράφος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση της με τον 44χρονο μουσικό, ενώ σπάνιες ήταν οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Στα κοινωνικά δίκτυα, αντίστοιχα, το ζευγάρι είχε δημοσιεύσει ελάχιστα στιγμιότυπά τους.

Τον Ιούλιο, ήταν μία από τις λίγες φορές που είχαν δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους από βραδινή τους έξοδο.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του ενώπιον των κοντινών τους ανθρώπων σε μια γαμήλια τελετή στα Χανιά.

Διαβάστε ακόμη: