Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ίδια δεν ξεχνά τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από τις ανέμελες στιγμές της.

Η δημοσιογράφος βρίσκεται στην Κρήτη και κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Πόζαρε στην παραλία με μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι και τα likes και τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της έπεσαν «βροχή».

Οι followers της εστίασαν στο καλογυμνασμένο της κορμί αλλά και τις hot πόζες της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της.

Μακριά από τις υψηλές θερμοκρασίες της Αθήνας φαίνεται πως φροντίζει να βρίσκεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπως ενημερώνει μέσα από τα social media τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η εκρηκτική δημοσιογράφος εκτοξεύει το θερμόμετρο του διαδικτύου με τις δροσερές της αναρτήσεις!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία φημολογείται εδώ και κάποιον καιρό ότι είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν, που επίσης έχει συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, κάνουν μαζί διακοπές στην Κρήτη. Οι δυο τους βρέθηκαν στα Χανιά για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αν και δεν δημοσίευσαν κάποιο κοινό στιγμιότυπο, και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και ο Γρηγόρης Μόργκαν ανέβασαν φωτογραφίες από τα Φαλάσαρνα. «Το αγαπημένο μου μέρος στη γη», έγραψε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμη: