Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στο «Breakfast@Star» για το τηλεοπτικό της μέλλον και τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του «Survivor»αρχικά, για το αν θα συνεχίσει στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού και του χρόνου δήλωσε: «Αλήθεια θα συνεχίσει η εκπομπή; Δεν ξέρω ακόμα, δεν έχω μιλήσει για το τι θα γίνει. Μου αρέσει που έχουμε δέσει σαν ομάδα και ο καθένας έχει το δικό του στοιχείο. Δεν θα άλλαζα κάτι νομίζω».

Σχετικά με το πώς είναι οι σχέσεις της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, απάντησε: «Είμαστε cool με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Δεν θα βγαίναμε παρέα με τις νέες μας σχέσεις, είμαστε καλά αλλά παραπάει. Είμαστε cool, είμαστε πολύ καλά, κρατάμε επαφές, δεν μιλάμε κάθε μέρα. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε στενή, κολλητή παρέα», διευκρίνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Επίσης, για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Γενικότερα, το έχω πει. Μ’ αρέσει η οικογένεια, όλο αυτό, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, καλώς να έρθει. Δεν το προγραμματίζεις».

Βασάλος: Ζήτησε από τη Βαλαβάνη να τον φιλοξενήσει – Έχω κλειδιά για το σπίτι σου

Διαβάστε ακόμη