«Γροθιά στο στομάχι» η φωτογραφία πυροσβέστη που κοιμάται πάνω στην καμένη γη, έχοντας ως στρώμα τη μάνικα πυρόσβεσης, ύστερα από ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στην Ιτέα, στον Έβρο.

«Μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, άπλωσα την δική μου ξαπλώστρα. Εσύ όταν βρεις θέση στην άμμο έλα να σου δώσω και την δική μου πετσέτα, γιατί μάλλον δεν θα την χρειαστώ φέτος. 05/08/2023», έγραψε στο Facebook ο πυροσβέστης Μίλτος Δεληγιώργης.

Τα λόγια στερεύουν μπροστά στη συγκλονιστική εικόνα που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου:

Πυροσβέστες κοιμούνται στο πάτωμα πλοίου στην επιστροφή τους από τη Ρόδο

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες πυροσβέστες που επιχειρούσαν ολημερίς και ολονυχτίς στον πύρινο εφιάλτη στη Ρόδο, κατά την επιστροφή τους με το πλοίο εθεάθησαν να κοιμούνται στο πάτωμα και στα τραπέζια με τις στολές τους.

Σύμφωνα με τον Alpha, επιβάτες που συνταξίδευαν μαζί τους, βλέποντάς τους να κοιμούνται στα πατώματα στο πολύωρο αυτό ταξίδι μετά από 10ημερη μάχη με τις φλόγες, καταγγέλλουν το γεγονός και διαμαρτύρονται έντονα στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες.

Τι απαντούν πηγές από την Πυροσβεστική

Πηγές της Πυροσβεστικής μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ανέφεραν ότι «έγινε κάθε προσπάθεια να βρεθούν καμπίνες στο πλοίο επιστροφής από Ρόδο σε Πειραιά ωστόσο λόγω της περιόδου και επειδή ήδη οι ταξιδιώτες είχαν κλείσει καμπίνες εδώ και καιρό, κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο».

Φωτιές: 74 πυροσβέστες τραυματίστηκαν στα πύρινα μέτωπα από τις 17 Ιουλίου

Διαβάστε ακόμη: