Παρά τη δικαστική παρέμβαση του Αρείου Πάγου, οι αυτόκλητοι «πολιτοφύλακες» και «κυνηγοί μεταναστών» συνεχίζουν την απεχθή δραστηριότητά τους στον Έβρο.

Σε νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και ανέβηκε σε λογαριαμό κοινωνικής δικτύωσης ενός μέλους «τάγματος εφόδου», επιδεικνύεται το απάνθρωπο «έργο» του, όπου έχει «συλλάβει» τέσσερις εμφανώς ταλαιπωρημένους και τρομοκρατημένους μετανάστες, ο ένας μάλιστα διακρίνεται να πονάει.

Ο αυτόκλητος «πολιτοφύλακας» με απύθμενο θράσος καταγγέλλει μάλιστα την ανυπαρξία των κρατικών Αρχών.

Δείτε το βίντεο

Έβρος: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ πολίτες που «συνέλαβαν» μετανάστες και τους κλείδωσαν σε τρέιλερ αυτοκινήτου

Η κατάσταση στον Έβρο φαίνεται να ξεφεύγει τις τελευταίες ώρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες που έχει τραβηχτεί στον Έβρο φαίνονται «πολιτοφύλακες» να έχουν «συλλάβει» μετανάστες που βρίσκονταν στην περιοχή και τους κατηγορεί για τις φωτιές.

Ο άνδρας που τραβάει το βίντεο αναφέρει ότι πρόκειται για «25 κομμάτια» τα οποία βρίσκονται κλειδωμένα στην καρότσα ενός τρέιλερ. Μάλιστα κατηγορεί τους μετανάστες για τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, ενώ στο «μανιφέστο» του ακούγεται να λέει τα εξής: «Κοιμόμαστε. Μια βόλτα από τη Χηλή και έχω φορτώσει 25 κομμάτια έχω μέσα στο τρέιλερ. Ωπ, βλέπετε; 25 κομμάτια τα μπ….. Έχει γεμίσει όλο το βουνό. Όλο το βουνό έχει γεμίσει γ… την τρέλα τους μέσα. Αυτοί είναι ορκισμένοι να μας κάψουν. Γεμάτα τα πουρνάρια. Παντού. Αυτό σας λέω, οργανωθείτε, βγείτε όλοι να τους μαζέψουμε, θα μας κάψουν. Αυτό σας λέω μόνο».

Διαβάστε ακόμη: