Είναι πλέον επίσημο ότι η Ευγενία Σαμαρά θα είναι η παρουσιάστρια του νέου παιχνιδιού της ΕΡΤSwitch, και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την πρωταγωνίστρια του «Σασμού» σε ρόλο παρουσιάστριας.

Η ΕΡΤ προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για τον τίτλο του τηλεπαιχνιδιού και την παρουσιάστρια αλλά και για το τις ώρες και τις μέρες που θα προβάλλεται. Συγκεκριμένα, το Switch θα το βλέπουμε καθημερινά στις 19:00 – 20:00.

Switch – ΕΡΤ

«Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η ΕΡΤ εντάσσει στο πρόγραμμά της το δημοφιλές, σε πολλές χώρες, τηλεπαιχνίδι SWITCH, με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά.

Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα.

Μαζί με την Ευγενία παίζουν, γνωρίζονται, αποκτούν οικειότητα, γίνονται φίλοι και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους. Κάθε σωστή απάντηση τούς στέλνει πιο κοντά στην πρώτη θέση, ενώ κάθε λάθος απάντηση τούς απομακρύνει από το χρηματικό έπαθλο. Όχι για πολύ, αφού ακόμα κι αν αποτύχουν στο ένα επεισόδιο, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σε κάποιο από τα επόμενα.

Σε αυτό το κλίμα, μία φορά κάθε εβδομάδα, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Το SWITCH, με την Ευγενία Σαμαρά, το πιο φιλικό και ταυτόχρονα το πιο γρήγορο και ανατρεπτικό παιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση, θα μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:15.

Ένα παιχνίδι γνώσεων στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει η παρέα».

Διαβάστε ακόμη: