Ο Jeff Goldblum και ο Kyle MacLachlan ήταν μεταξύ των ηθοποιών που περπάτησαν για την Prada στο σόου του οίκου στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. Ο οίκος παρουσίασε τη συλλογή του για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022. Μπροστά σε ένα κοινό σχεδόν 200 ατόμων, λόγω των περιορισμών κατά της πανδημίας, ο πρωταγωνιστής των Twin Peaks, Kyle MacLachlan, άνοιξε τo σόου ενώ ο Jeff Goldblum έκλεισε με ένα χαρακτηριστικό catwalk.

Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο: Jeff Goldblum και Kyle MacLachlan στην πασαρέλα του οίκου Prada

Ο MacLachlan φορούσε σιέλ σατέν παντελόνι, πουκάμισο και γάντια, με μακρύ μαύρο παλτό ενώ ο Goldblum εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα, με τα μανίκια του παλτό του στολισμένα με λωρίδες από ψεύτικη γούνα. Στην πασαρέλα περπάτησαν ακόμα ο ηθοποιός του The Queen’s Gambit Thomas Brodie-Sangster, ο Asa Butterfield του Sex Education και ο Ashton Sanders του Moonlight.

«Οι ηθοποιοί είναι ερμηνευτές της πραγματικότητας, που χρησιμοποιούνται για να απηχούν την αλήθεια μέσα από τις ερμηνείες τους», ανέφερε η Prada για την επιλογή του καστ της.

«Πραγματικοί άντρες, αναγνωρισμένες φιγούρες, φέρνουν μια νέα όψη της πραγματικότητας» πρόσθεσε.

Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο: Jeff Goldblum και Kyle MacLachlan στην πασαρέλα του οίκου Prada

Ο οίκος Armani ακύρωσε τις επιδείξεις μόδας σε Μιλάνο και Παρίσι λόγω Όμικρον

Η απόφαση του 87χρονου σχεδιαστή «ελήφθη με μεγάλη λύπη κι έπειτα από ώριμη σκέψη μετά την επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης», σύμφωνα με δελτίο τύπου του οίκου μόδας. Επομένως, οι επιδείξεις μόδας Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022/2023 του Georgio Armani που είχαν προγραμματιστεί στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και την εβδομάδα Haute Couture Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 στο Παρίσι ακυρώνονται.

Σε ερώτηση από το Γαλλικό Πρακτορείο για το ενδεχόμενο ψηφιακής παρουσίασης των συλλογών του οίκου μόδας, εκπρόσωπος τύπου ανέφερε ότι δεν προβλέπεται προς το παρόν. Ο Georgio Armani είναι ο πρώτος μεγάλος οίκος μόδας της Ιταλίας που ακυρώνει τις επιδείξεις του λόγω του νέου κύματος μολύνσεων, όπως είχε ήδη κάνει στην αρχή της πανδημίας τον Φεβρουάριο του 2020.

Η επανάληψη των επιδείξεων με παρουσία θεατών, που είχε ανακοινωθεί τον Μάιο του 2021, ήταν μικρής διάρκειας. «Οι επιδείξεις αποτελούν κρίσιμες και αναντικατάστατες εκδηλώσεις, όμως η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και του κοινού πρέπει να αποτελεί εκ νέου προτεραιότητα», σχολίασε ο Georgio Armani.