Χωρίς νερό νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Χωρίς νερό παραμένουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις εδώ και περίπου τρεις μέρες. Τα μεγαλύτερα προβλήματα υδροδότησης εντοπίζονται σε Διόνυσο, Εκάλη, Ντράφι και Καπανδρίτι. Η ΕΥΔΑΠ υποστήριζε, μέχρι και χθες το βράδυ, ότι τα προβλήματα υδροδότησης οφείλονται στις διακοπές στην ηλεκτροδότηση μετά τις φωτιές, εξαιτίας των οποίων δεν μπορούν να τεθούν σε λειτουργία τα αντλιοστάσια.

Σήμερα το πρωί, με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΕΥΔΑΠ γνωστοποίησε ότι:
«Από χθες βράδυ έχει επανέλθει πλήρως η υδροδότηση της Βόρειας Αττικής».


Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ:

«Η ΕΥΔΑΠ ευχαριστεί τους καταναλωτές για την κατανόηση και την ανταπόκρισή τους στις συστάσεις της Εταιρείας για συνετή χρήση νερού. Επίσης, η Εταιρεία ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΔΕΔΔΗΕ, του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ για την εντατική προσπάθεια που κατέβαλαν και για την αυταπάρνηση με την οποία εργάστηκαν για την πλήρη επαναφορά της υδροδότησης στην Βόρεια Αττική».

Σε τηλεφωνικές καταγγελίες έχουν προβεί οι κάτοικοι για τα προβλήματα υδροδότησης. Η ΕΥΔΑΠ σχολιάζει, για την περιοχή Ντράφι, ότι, λόγω του υψομέτρου, το νερό επιστρέφει σταδιακά και το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί εντός της ημέρας. Για Καπανδρίτι, Διόνυσο και Εκάλη υπογραμμίζει ότι τα εν λόγω δίκτυα ύδρευσης είναι δημοτικά, ανεξάρτητα από το δικό της.